Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Lagre linker, bilder med mer

Du kan lagre linker, bilder og steder.

Viktig: Det er ikke sikkert at denne funksjonen er tilgjengelig på alle språk eller i alle land eller regioner. Du må være logget på Google-kontoen din for å finne samlingene dine.

Opprett samlinger

1. Gå til Interesser-siden på en datamaskin.
  2. Klikk på Opprett Legg til under «Lagret»-fanen.
  3. Du kan trykke på disse alternativene:
    • Opprett fra link: Du kan opprette en samling når du legger til en link.
    • Opprett fra «Alle lagrede elementer»: Du kan opprette en samling når du velger ett eller flere lagrede elementer.
    • Opprett fra en tom mal: Du kan opprette en tom samling.
  4. Gi samlingen et navn.
  5. Klikk på Ferdig.
  6. Søk etter elementer du vil legge til.

Legg til lagrede elementer

1. Gå til Interesser-siden på en datamaskin.
  2. Klikk på Alle lagrede elementer under «Lagret»-fanen.
  3. Øverst til høyre klikker du på Legg til Legg til og så Legg til en link.

Lagre elementer i en samling

Viktig: Du må logge på Google-kontoen din for å legge til lagrede elementer.

Du kan lagre bilder, oppskrifter, serier og filmer samt steder i samlinger.

1. Søk på Google på en datamaskin.
  2. Klikk på resultatet du vil bruke.
  3. Øverst klikker du på Mer Mer og så Lagre Legg til i.
    • Hvis du ikke ser Lagre Legg til i, må du logge på.

Tips: Elementet lagres i den nyeste samlingen din. For å velge en annen samling, trykk på Bytt. Velg deretter en samling.