Opprett og samarbeid om samlinger i Søk

Når du oppretter en ny samling, kan du invitere andre til å finne samlingen din eller samarbeide med deg. Du kan legge til linker, bilder og steder fra Google-søkeresultater til samlinger for å kunne finne dem raskt senere.

Viktig: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk.

Opprett samlinger

I Google-appen

1. Åpne Google-appen Google på Android-enheten din.
  2. Nederst trykker du på Samlinger og så Ny Legg til .
  3. Gi samlingen et navn.
  4. Trykk på Opprett og så Søk etter innhold å legge til.

I en nettleser

1. Gå til google.com på Android-enheten din.
    • Logg på Google-kontoen din hvis du ikke har gjort det allerede.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Menyog så Samlinger og så Ny Legg til .
  3. Gi samlingen et navn.
  4. Trykk på Opprett og så Søk etter innhold å legge til.

Del en samling

I Google-appen

1. Åpne Google-appen Google på Android-enheten din.
  2. Trykk på Samlinger nederst.
  3. Trykk på samlingen du vil åpne.
  4. Trykk på Del under navnet på samlingen.
  5. Slå på Deling.
    • Du kan la andre gjøre endringer i samlingen din ved å velge Bidragsyter.
    • Du kan la andre bare se samlingen din ved å velge Lesetilgang.

I en nettleser

1. Gå til google.com på Android-enheten din.
    • Logg på Google-kontoen din hvis du ikke har gjort det allerede.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Menyog så Samlinger.
  3. Trykk på samlingen du vil åpne.
  4. Trykk på Del under navnet på samlingen.
  5. Slå på Deling.
    • Du kan la andre gjøre endringer i samlingen din ved å velge Bidragsyter.
    • Du kan la andre bare se samlingen din ved å velge Lesetilgang.

Slett samlinger

I Google-appen

1. Åpne Google-appen Google på Android-enheten din.
  2. Trykk på Samlinger nederst.
  3. Trykk på samlingen du vil åpne.
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer Merog så Slett og så Slett.

I en nettleser

1. Gå til Google.com på Android-enheten din.
    • Logg på Google-kontoen din hvis du ikke har gjort det allerede.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Menyog så Samlinger.
  3. Trykk på samlingen du vil åpne.
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer Merog så Slett og så Slett.

Viktig: Du kan bare slette samlinger som du har opprettet. Du kan ikke slette samlinger som er opprettet av Google eller andre.