Opret og samarbejd om en samling i Søgning

Når du opretter en ny samling, kan du invitere andre til at finde din samling eller samarbejde med dig. Du kan føje links, billeder og steder fra Googles søgeresultater til Samlinger, så du hurtigt kan finde dem igen.

Vigtigt! Denne funktion er ikke tilgængelig i alle lande eller på alle sprog.

Opret en samling

I Google-appen

1. Åbn Google-appen Google på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst på siden skal du trykke på Samlinger efterfulgt af Ny samling Tilføj .
  3. Giv samlingen et navn.
  4. Tryk på Opret efterfulgt af Søg efter ting, du vil tilføje.

I en browser

1. Gå til google.com på din Android-telefon eller -tablet.
    • Log ind på din Google-konto, hvis du ikke allerede er logget ind.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menuefterfulgt af Samlinger efterfulgt af Ny samlingTilføj .
  3. Giv samlingen et navn.
  4. Tryk på Opret efterfulgt af Søg efter ting, du vil tilføje.

Del en samling

I Google-appen

1. Åbn Google-appen Google på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Samlinger nederst på siden.
  3. Tryk på den samling, du vil åbne.
  4. Tryk på Del under navnet på samlingen.
  5. Aktivér Deling.
    • Hvis du vil give andre mulighed for at foretage ændringer i din samling, skal du vælge Link til bidragydere.
    • Hvis du kun vil give andre mulighed for at se din samling, skal du vælge linket Kun visning.

I en browser

1. Gå til google.com på din Android-telefon eller -tablet.
    • Log ind på din Google-konto, hvis du ikke allerede er logget ind.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menuefterfulgt af Samlinger.
  3. Tryk på den samling, du vil åbne.
  4. Tryk på Del under navnet på samlingen.
  5. Aktivér Deling.
    • Hvis du vil give andre mulighed for at foretage ændringer i din samling, skal du vælge Link til bidragydere.
    • Hvis du kun vil give andre mulighed for at se din samling, skal du vælge linket Kun visning.

Slet en samling

I Google-appen

1. Åbn Google-appen Google på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Samlinger nederst på siden.
  3. Tryk på den samling, du vil åbne.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mereefterfulgt af Slet efterfulgt af Slet.

I en browser

1. Gå til google.com på din Android-telefon eller -tablet.
    • Log ind på din Google-konto, hvis du ikke allerede er logget ind.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menuefterfulgt af Samlinger.
  3. Tryk på den samling, du vil åbne.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mereefterfulgt af Slet efterfulgt af Slet.

Vigtigt! Du kan kun slette samlinger, du selv har oprettet. Du kan ikke slette samlinger, der er oprettet af Google eller andre brugere.