Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Endre Discover-innstillingene dine

I Discover kan du endre språk-, video- og annonseinnstillingene og bestemme hvilken aktivitet du deler med Google.

Vis eller skjul nyhetssaker på andre språk

Slutt å se stories på et annet språk
  1. Åpne Google-appen eller gå til google.com i nettleseren på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer nederst til høyre på et kort.
  3. Trykk på Ikke vis stories på [språk].
Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig for alle kort.
Se stories på et annet språk

I Google-appen

1. Åpne Google-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger og så Interesser og så Skjult.
  3. Under «Typer informasjon» kan du synliggjøre språkene du vil se igjen.

I nettlesere

1. Gå til google.com i nettleseren på Android-enheten din.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny og så Innstillinger.
  3. Under «Discover» trykker du på Administrer interesser og så Skjult.
  4. Under «Typer informasjon» kan du synliggjøre språkene du vil se igjen.

Endre værinnstillingene

1. Åpne Google-appen på en Android-enhet.
  2. I Discover trykker du på værkortet.
  3. Øverst til høyre trykker du på Mer More og så og velger Fahrenheit eller Celsius.

Kontrollér automatisk avspilling av forhåndsvisninger av videoer

Videoer i Discover kan spilles av automatisk uten lyd. Du kan slå av eller på slike automatiske forhåndsvisninger av videoer samt endre når de skal spilles.

1. Åpne Google-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger og så Generelt.
  3. Trykk på Spill av forhåndsvisninger av videoer automatisk.
  4. Velg Aldri, Bare via Wi-Fi eller Via Wi-Fi og mobildata.

Endre innstillingene for Discover-varsler

Du kan endre innstillingene for Google-appen, som for eksempel Discover-varsler, eller slå av eller på varsler fra Google-appen. Finn ut hvordan du endrer Google-varsler.

Endre hvilke annonser du ser

Du kan ikke bruke Discover uten annonser, men du kan endre hvilke annonser du ser. Annonsekort er merket med ordet Annonse. Sånn slutter du å se annonser fra en bestemt annonsør:
  1. Trykk på Mer More øverst til høyre i en annonse og så Hvorfor ser jeg denne annonsen?
  2. Slå av Vis annonser fra [annonsør].
For å endre hvilke annonser du ser, gå til Annonseinnstillinger. Hvilke annonser du ser i Discover, kan tilpasses basert på noen av Google-innstillingene og -aktivitetene dine. For å se og justere tidligere aktivitet som er lagret i Google-kontoen din, gå til Min aktivitet.

Finn og slett Discover-aktiviteten din

Discover-aktivitet er privat, og du kan bare se aktiviteten din hvis du er logget på Google-kontoen din.
  1. Gå til Min aktivitet-siden. Det kan hende du blir bedt om å logge på Google-kontoen din.
  2. På denne siden får du et daglig sammendrag som viser hvilke kort Google-appen har sendt til enheten din. Du kan se om du så på, tilpasset eller gjemte de ulike kortene.
  3. Gå til slett aktiviteten din for å slette aktivitet.

Hvilken aktivitet lagres i Discover?

Når du bruker Discover, lagrer og bruker Google denne informasjonen om aktiviteten din:

• kortene og resultatene som vises i Discover
  • hvilke kort du ser på eller tilpasser
  • emner du markerer som «Ikke interessert i»
  • enhetene du bruker med Discover
  • annonser