Inaktivera Förslag

Om du inte vill se uppdateringar om dina intressen eller få ett anpassat urval artiklar kan du inaktivera Förslag.

I Google-appen

1. Öppna Google-appen Google  på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer nere till höger följt av Inställningar följt av Allmänt.
  3. Inaktivera Förslag.

I webbläsaren

Obs! Den här funktionen är kanske inte tillgänglig på alla språk eller i alla länder.

1. Öppna google.com på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn Meny följt av Inställningar Inställningarföljt av Förslag följt av Visa inte på startsidan.