Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Discoverin laittaminen pois päältä

Jos et halua nähdä kiinnostuksen kohteisiisi liittyviä päivityksiä tai personoituja tarinoita, voit laittaa Discoverin pois päältä.

Google-sovelluksessa

1. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Yleiset.
  3. Laita Discover pois päältä.

Selaimessa

Tärkeää: Ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla kielillä.

1. Siirry Android-puhelimella tai ‑tabletilla osoitteeseen google.com.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta ja sitten Lisää asetuksia ja sitten Muut asetukset.
  3. Laita Näytä Discover etusivulla pois päältä.