Discoverin laittaminen pois päältä

Jos et halua nähdä kiinnostuksen kohteisiisi liittyviä päivityksiä tai personoituja tarinoita, voit laittaa Discoverin pois päältä.

Google-sovelluksessa

1. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla .
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Yleiset.
  3. Laita Discover pois päältä.

Selaimessa

Tärkeää: Ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla kielillä.

1. Siirry Android-puhelimella tai ‑tabletilla osoitteeseen google.com.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Discover ja sitten Älä näytä etusivulla.