Deaktiver Discover

Hvis du ikke vil se opdateringer om dine interesser eller få tilpassede historier, kan du deaktivere Discover.

I Google-appen

1. Åbn Google-appen Google på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefterIndstillinger og derefter Generelt.
  3. Deaktiver Discover.

I din browser

Vigtigt! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.

1. Gå til google.com på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger Indstillingerog derefter Discover og derefter Vis ikke på startsiden.