Deaktiver Discover

Hvis du ikke vil se opdateringer om dine interesser eller have tilpassede historier, kan du deaktivere Discover.

I Google-appen

1. Åbn Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav efterfulgt af Indstillinger efterfulgt af Generelt.
  3. Deaktiver Discover.

I en browser

Vigtigt! Denne funktion er ikke tilgængelig i alle lande eller på alle sprog.

1. Gå til google.dk på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu efterfulgt af Indstillinger Indstillinger efterfulgt af Discover efterfulgt af Vis ikke på startsiden.