Desactivar Discover

Si no voleu veure novetats sobre els vostres interessos ni històries personalitzades, podeu desactivar Discover.

A l'aplicació Google

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Google
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i després Configuració i després General.
  3. Desactiveu Discover.

Al navegador

Important: és possible que aquesta funció no estigui disponible en tots els idiomes o països.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a google.com.
  2. Toqueu Menú Menú i després Configuració Configuració i després Discover i després No mostris a la pàgina d'inici.

Articles relacionats