Desactivar Discover

Si no voleu veure novetats sobre els vostres interessos ni històries personalitzades, podeu desactivar Discover.

A l'aplicació Google

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o inicial i, a continuació, Configuració i, a continuació, General.
  3. Desactiveu Discover.

Al navegador

Important: aquesta funció no està disponible en tots els països ni en tots els idiomes.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a google.com.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, Discover i, a continuació, No mostris a la pàgina d'inici.

Articles relacionats