Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Løs problemer med Beskyttet søgning

Hvis du har problemer med Beskyttet søgning, kan du prøve at løse problemet ved at følge vejledningen nedenfor.

Tjek, om din indstilling for Beskyttet søgning er låst

Din indstilling for Beskyttet søgning er muligvis indstillet til "Filtrér" og kan være låst af din konto-, enheds- eller netværksadministrator.

Du kan tjekke, om din indstilling for Beskyttet søgning er låst, ved at gå til google.com/safesearch. Hvis din indstilling er låst, kan du se en lås øverst til højre. Nedenfor kan du få flere oplysninger om, hvordan din indstilling administreres.

Tip! Hvis din indstilling for Beskyttet søgning ikke er låst, skal du logge ind på din Google-konto. Dette er nødvendigt for at gemme og anvende dine præferencer for Beskyttet søgning.

Få flere oplysninger om, hvorfor indstillingen for Beskyttet søgning kan være låst

Hvis du ikke kan ændre dine indstillinger for Beskyttet søgning, kan det skyldes følgende:

• Den enhed eller det netværk, du har forbindelse til, har muligvis låst Beskyttet søgning.
    • Filtrering med Beskyttet søgning kan være indbygget på eller i:
      • Offentlige Wi-Fi-netværk.
      • Indstillinger for familiebeskyttelse i operativsystemet.
      • Antivirussoftware. I sådanne tilfælde kan disse indstillinger tilsidesætte din indstilling for Beskyttet søgning. Kontakt din internetudbyder eller netværksadministrator for at få flere oplysninger.
  • Din forælder eller værge har muligvis låst Beskyttet søgning.
    • Hvis din konto eller enhed administreres via Family Link, kan vedkommende angive præferencer for din konto i Google Family Link.
    • Spørg din forælder eller værge om dine kontoindstillinger.
  • Din skole eller organisation har muligvis låst Beskyttet søgning.
    • Hvis du har en Google Workspace for Education-konto, konfigurerer din skoleadministrator indstillingerne for Beskyttet søgning.
    • Kontakt skolens eller organisationens administrator for at få flere oplysninger.
  • Din browsers sikkerhedsindstillinger har muligvis låst Beskyttet søgning.
    • Disse kan anvende webadresseparametre såsom safe=active til at gennemtvinge en indstilling til at filtrere, sløre eller deaktivere
    • Tjek din adresselinje, dine browserindstillinger og dine udvidelser

Se, hvorfor du får upassende indhold, når Beskyttet søgning er aktiveret

Indstillingen Beskyttet søgning bortfiltrerer eksplicitte resultater, f.eks. voksenindhold og grafisk vold, så de ikke vises i dine søgeresultater. Selvom intet filter er 100 % nøjagtigt, hjælper denne indstilling dig med at undgå eksplicit indhold, når du søger.

Indstillingen Beskyttet søgning er ikke udviklet til at filtrere eksplicit indhold af væsentlig kunstnerisk, uddannelsesmæssig, historisk, dokumentarisk eller videnskabelig værdi.

Hvis Beskyttet søgning er aktiveret, men du stadig får vist eksplicitte websites eller billeder, må du meget gerne give os besked.

Rapportér et website Rapportér et billede

Sådan gør du, hvis du finder et billede, som du vil rapportere, når du søger på images.google.com:

Computer

1. Tryk på det billede, du vil rapportere, på siden med billedresultater.
  2. Øverst til højre på billedet skal du klikke på Mere Mere og derefter Rapportér dette resultat.

Telefon eller tablet

1. Tryk på det billede, du vil rapportere, på siden med billedresultater.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Rapportér dette resultat.
Rapportér en annonce med eksplicit indhold
Hvis Beskyttet søgning er aktiveret, men du stadig får vist annoncer med eksplicit indhold i dine søgeresultater, må du meget gerne give os besked.

Se, hvorfor din indstilling for Beskyttet søgning bliver ved med at deaktivere

Hvis du tillader cookies, bør Beskyttet søgning forblive i den tilstand, du har angivet.

Hvis du sletter dine cookies, og du ikke er logget ind på din Google-kontot, kan din indstilling for Beskyttet søgning blive nulstillet.

Tip! Du kan gemme og anvende dine præferencer for Beskyttet søgning på forskellige enheder og i forskellige browsersessioner ved at logge ind på din Google-konto.

Få flere oplysninger om, hvorfor Beskyttet søgning fejlagtigt filtrerer det website, du ejer

Hvis du er indholdsskaber eller websiteejer og har problemer med, hvordan Beskyttet søgning filtrerer dit website, kan du se, hvordan du optimerer dit website til Beskyttet søgning.

Hvis du er annoncør på Google og har spørgsmål til, hvordan Google filtrerer dine annoncer, kan du kontakte Google Ads Support.