Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Söka i Google Go utan att sökningarna sparas på telefonen

Så här söker du på webben utan att sökningarna sparas på telefonen:

1. Öppna Google Go-appen Google Go.
  2. Tryck på Inkognito i sökfältet.
    • Tips! Du kan kontrollera att du söker på webben utan att sökningarna sparas genom att titta om det står Sökningar sparas inte på den här telefonen ovanför sökfältet.

Klicka på Inaktivera medan du söker eller på startsidan för Google Go om du vill börja spara sökningar igen.

Om skärmen är avstängd i 25–35 minuter när du inte sparar sökningar stängs Google Go automatiskt. Den aktuella sökningen sparas inte när appen stängs, och inga webbplatser du har besökt sparas på telefonen.

Så här söker du utan att något sparas på telefonen

Vad som händer när du slutar spara sökningar

När du söker utan att spara sökningar innebär det vanligtvis att

• de sökningar du gör och webbplatser du besöker inte sparas på telefonen eller i webbhistoriken
  • filer du laddar ned kan sparas på telefonen
  • du kan se sökresultat och förslag utifrån din plats och sökningar du gör under den aktuella webbsessionen
  • vissa funktioner kanske inte är tillgängliga, t.ex. bokmärken
  • Din aktivitet döljs inte för webbplatser du besöker, din arbetsgivare eller skola eller internetleverantören.