Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søk i Google Go uten å lagre søkene på telefonen din

Slik søker du på nettet uten å lagre søkene dine på telefonen:

1. Åpne Google Go-appen Google Go.
  2. I søkefeltet trykker du på Inkognito.
    • Tips: Hvis du ser Søk lagres ikke på denne telefonen over søkefeltet, surfer du på nettet uten at søkene lagres.

For å lagre søk igjen, trykk på Slå av mens du søker eller på Google Go-startskjermen.

Hvis skjermen er slått av i 25–35 minutter mens søkene ikke lagres, lukkes Google Go automatisk. Når appen lukkes, lagres ikke det nåværende søket ditt, og nettstedene du besøkte, lagres ikke på telefonen din.

Slik søker du uten å lagre søkene på telefonen

Dette skjer når du slutter å lagre søk

Når du søker uten at søkene lagres, betyr det som regel:

• at søkene du gjør eller nettstedene du besøker, ikke lagres på telefonen eller i nettleserloggen
  • at filer du laster ned, kan lagres på telefonen din
  • at du kan se søkeresultater og forslag basert på posisjonen din eller andre søk du har gjort i løpet av den gjeldende surfeøkten
  • at noen funksjoner kan være utilgjengelige, for eksempel bokmerker
  • Aktiviteten din er fortsatt synlig for nettsteder du besøker, arbeidsgiveren din, skolen din eller internettleverandøren din.