Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søg i Google Go, uden dine søgninger gemmes på din telefon

Sådan søger du på nettet, uden dine søgninger bliver gemt på din telefon:

1. Åbn appen Google Go Google Go.
  2. Tryk på Inkognito i søgefeltet.
    • Tip! Du kan tjekke, om browseren gemmer dine søgninger, ved at se efter meddelelsen Søgninger gemmes ikke på denne telefon oven over søgefeltet.

Hvis du igen vil gemme dine søgninger, skal du trykke på Sluk, mens du søger eller er på Google Go-startskærmen.

Hvis din skærm er slukket i 25-35 minutter, mens dine søgninger ikke gemmes, lukkes Google Go automatisk. Når appen lukkes, gemmes din nuværende søgning ikke, og de websites, du har besøgt, gemmes ikke på din telefon.

Sådan søger du, uden dine søgninger bliver gemt på din telefon

Hvad sker der, når du holder op med at gemme søgninger?

Når du søger i tilstanden, hvor dine søgninger ikke gemmes, indebærer det som regel følgende:

• De søgninger, du foretager, eller de websites, du besøger, gemmes ikke på din telefon eller i din browserhistorik.
  • De filer, du downloader, opbevares muligvis på din enhed.
  • Du kan muligvis se søgeresultater og forslag, der er baseret på din placering eller andre søgninger, du har foretaget i din aktuelle browsersession.
  • Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige, f.eks. bogmærker.
  • Din aktivitet skjules ikke for de websites, du besøger, din arbejdsgiver, din skole eller din internetudbyder.