Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Cercar a Google Go sense desar les cerques al telèfon

Per fer cerques al web sense desar-les al telèfon, seguiu aquests passos:

1. Obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la barra de cerca, toqueu Incògnit.
    • Consell: per assegurar-vos que estigueu navegant sense desar les cerques, comproveu que a sobre de la barra de cerca es mostri l'avís Les cerques no es desaran en aquest telèfon.

Per tornar a desar les cerques, toqueu Apaga mentre estigueu fent una cerca o a la pantalla d'inici de Google Go.

Si la pantalla està apagada durant 25 o 35 minuts mentre les cerques no es desen, Google Go es tancarà automàticament. Quan l'aplicació es tanqui, la cerca actual no s'haurà desat i cap dels llocs web que hàgiu visitat no es desarà al telèfon.

Com es fan cerques sense desar-les al telèfon

Què passa quan deixeu de desar les cerques

Normalment, fer cerques sense desar-les implica el següent:

• Les cerques que feu o els llocs web que visiteu no es desen a l'historial del telèfon ni a l'historial de navegació.
  • És possible que els fitxers que baixeu es desin al telèfon.
  • Pot ser que vegeu resultats i suggeriments de cerca en funció de la vostra ubicació o d'altres cerques que heu fet durant la sessió de navegació actual.
  • És possible que algunes funcions no estiguin disponibles, com ara les adreces d'interès.
  • La vostra empresa, el vostre centre educatiu, el vostre proveïdor d'Internet i els llocs web que visiteu poden veure l'activitat que dueu a terme a Internet.