Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Zoeken in Google Go zonder je zoekopdrachten op te slaan in op je telefoon

Je kunt als volgt zoeken op internet zonder je zoekopdrachten op te slaan op je telefoon:

1. Open de Google Go-app Google Go.
  2. Tik in de zoekbalk op Incognito.
    • Tip: Als je wilt controleren of je browst zonder je zoekopdrachten op te slaan, zie je Zoekopdrachten worden niet opgeslagen op deze telefoon boven de zoekbalk.

Als je je zoekopdrachten weer wilt opslaan, tik je op Uitschakelen terwijl je zoekt of op het startscherm van Google Go.

Als je scherm 25 tot 35 minuten uitstaat terwijl je zoekopdrachten niet worden opgeslagen, wordt Google Go automatisch gesloten. Als de app wordt gesloten, is je huidige zoekopdracht niet opgeslagen. Sites die je hebt bezocht, zijn niet opgeslagen op je telefoon.

Zoeken zonder je zoekopdrachten op te slaan op je telefoon

Wat er gebeurt als je zoekopdrachten niet meer opslaat

Als je zoekt zonder je zoekopdrachten op te slaan, betekent dit meestal het volgende:

• De zoekopdrachten die je uitvoert en de sites die je bezoekt, worden niet op je telefoon of in je browsegeschiedenis opgeslagen.
  • Bestanden die je downloadt, kunnen op je telefoon worden bewaard.
  • Mogelijk worden er zoekresultaten en suggesties weergegeven op basis van je locatie of andere zoekopdrachten die je tijdens je huidige browsesessie hebt uitgevoerd.
  • Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar, zoals bladwijzers.
  • Je activiteit wordt niet verborgen voor websites die je bezoekt, je werkgever of school of je internetprovider.