Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Com funcionen els fragments destacats de Google

A vegades, als resultats de cerca de Google el fragment que descriu una pàgina s'inclou abans de l'enllaç corresponent i no després, com passa en el nostre format estàndard. Els resultats que es mostren d'aquesta manera s'anomenen "fragments destacats". Podeu trobar els fragments destacats de manera independent als resultats de cerca generals, a la secció "Altres persones també han preguntat" o bé juntament amb la informació del Gràfic de coneixement.

Utilitzem els fragments destacats quan els nostres sistemes determinen que aquest format ajudarà les persones a descobrir més fàcilment el que cerquen, tant a partir de la descripció de la pàgina com en fer clic a l'enllaç per llegir-la. Són especialment útils per als qui fan cerques al mòbil o per veu.

Els fragments destacats solen contenir un resultat, però és possible que n'incloguin més d'un.

Com es trien els fragments destacats

Els fragments destacats provenen de resultats de cerques web. Els sistemes automatitzats de Google determinen si una pàgina crearia un bon fragment destacat per a una sol·licitud de cerca concreta. Els vostres suggeriments ens ajuden a millorar els algoritmes de la cerca i la qualitat dels resultats que proporciona.

Consell: si sou propietari d'un lloc web, consulteu com podeu gestionar els fragments destacats a la Cerca de Google.

Motius pels quals es poden suprimir fragments destacats

Els fragments destacats se suprimeixen si no compleixen les nostres polítiques.

Els nostres sistemes automatitzats estan dissenyats per no mostrar fragments destacats que no compleixin les nostres polítiques. Tanmateix, com que el volum de cerques és tan gran, també confiem en els informes dels nostres usuaris. Els vostres informes ens ajuden a millorar els algoritmes de cerca per evitar problemes en el futur.

Suprimim manualment els fragments destacats dels quals s'ha informat si detectem que no compleixen les nostres polítiques. Si a la nostra revisió es mostra que un lloc web té altres fragments destacats que no compleixen les nostres polítiques o si el lloc web infringeix les nostres directrius bàsiques de la Cerca de Google, és possible que el lloc web deixi de ser apte per als fragments destacats.

Com es pot informar d'un fragment destacat

Si teniu algun problema amb un fragment destacat, feu clic a Suggeriments a sota del fragment. Podeu informar d'un fragment destacat si creieu que presenta alguna de les característiques següents:

• No compleix les nostres polítiques.
  • Conté informació imprecisa o enganyosa.
  • Dona una resposta que no us agrada.
Consell: si el fragment destacat us resulta útil, també podeu donar-ne una opinió positiva. Això també ens ajuda a millorar els nostres sistemes automatitzats.
Les nostres polítiques sobre fragments destacats

Per tal de garantir que els fragments destacats siguin una experiència útil per a tothom, hem implementat sistemes per evitar que es mostrin els que infringeixin les polítiques generals de la Cerca de Google o bé aquestes polítiques de funcions de la Cerca:

• Contingut perillós
  • Pràctiques enganyoses
  • Contingut assetjador
  • Contingut que incita a l'odi
  • Contingut multimèdia manipulat
  • Contingut mèdic
  • Contingut sexualment explícit
  • Contingut terrorista
  • Contingut violent o cruent
  • Llenguatge groller o obscè

Obteniu més informació sobre aquestes polítiques de continguts per a la Cerca de Google.

Els fragments destacats també tenen aquesta política addicional específica relativa a les funcions:

• Contradir el consens sobre temes d'interès públic: els fragments destacats amb contingut d'interès públic, com ara molts temes cívics, mèdics, científics i històrics, no han de contradir el consens general o d'experts en la matèria. Podem suprimir la informació presentada com a certa, però sense proves que ho demostrin, si acusa individus o grups d'actes malèvols greus.

Consell: aquestes polítiques només s'apliquen al contingut que es pot mostrar com a fragment destacat. No s'apliquen als resultats de cerca web ni en causen la supressió.