Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Sådan forbedrer vores kvalitetstestere søgeresultaterne

Hos Google arbejder vi altid på at finde nye metoder, der kan forbedre din brugeroplevelse i Søgning.

Vi eksperimenterer hele tiden med idéer, der kan forbedre de resultater, du ser. Vi forsøger bl.a. at evaluere disse eksperimenter ved at indhente feedback om Søgning fra tredjepartskvalitetstestere. Vi har kvalitetstestere i hele verden, og de har modtaget grundig oplæring i vores omfattende retningslinjer. Deres feedback hjælper os med at forstå, hvilke ændringer der kan gøre Søgning mere nyttig.

Testerne hjælper os også med at kategorisere oplysninger, som kan forbedre vores systemer. Vi kan f.eks. spørge om, hvilket sprog en side er skrevet på, eller hvad der er vigtigt på en side.

Vi bruger testernes svar til at evaluere ændringer, men de har ikke direkte indflydelse på, hvordan vores søgeresultater rangeres.

Se, hvordan Søgning fungerer og kvalitetstestes.