Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søk etter TV-serier og filmer på Google

Når du søker etter TV-serier og filmer, kan Google gi deg forslag som hjelper deg med å finne noe å se på.

Finn TV-serier eller filmer du vil se

1. Gå til Google.com på en datamaskin.
  2. Søk etter ting å se på.
    • Tips: Du kan også søke etter ting å se på etter strømmetjenester, temaer, sjangere og annet. Du kan for eksempel søke etter Hulu-filmer eller romantiske komedier fra 90-årene.
  3. Klikk på en film eller TV-serie.
  4. Under «Tilgjengelig på» velger du en strømmetjeneste.

Legg til strømme- og TV-abonnementer

Du kan legge til TV- og strømmetjenester du abonnerer på, slik at du bare får resultater for serier eller filmer du kan se.

1. Gå til Google.com på en datamaskin.
  2. Søk etter ting å se på. Du kan for eksempel søke etter serier med krim fra virkeligheten.
  3. Klikk på Endre tjenestene dine øverst i søkeresultatene.
  4. Velg tjenestene du abonnerer på.
  5. Klikk på Lukk Lukk.
Tips: Du kan også søke etter ting å se på som ikke krever abonnement.

Gi vurderinger av innholdet du har sett

Du kan gi vurderinger av det du ser på, for å få bedre anbefalinger i fremtiden og hjelpe andre med å ta avgjørelser om hva de skal se.

1. Gå til Google.com på en datamaskin.
  2. Søk etter en film eller TV-serie.
  3. Til høyre, ved siden av vurderingen fra Google-brukere, klikker du på Liker Like eller Liker ikke Dislike.
Tips: For å finne TV-seriene og filmene du har vurdert, gå til google.com/search/contribution/reviews.

Slå av personlig tilpassede anbefalinger

Hvis du ikke vil ha personlig tilpassede anbefalinger, kan du slå av Personlige resultater.

Sånn fungerer anbefalinger

Film- og TV-serieanbefalinger er basert på hva som er populært eller på vei opp i Google-produkter, hva som er omtalt på nettet, og hva som er nytt i strømmetjenestene.

Hvis du er logget på Google-kontoen din og har slått på Personlige resultater, baseres Googles anbefalinger også på aktiviteten din i Google-produkter, inkludert

• tidligere søk og nettleserlogg
  • TV-serier eller filmer du har vurdert
  • trailere du har sett på YouTube

Finn ut hvordan du ser og kontrollerer aktiviteten i kontoen din.