Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Spor produktpriser på Google Søk

Viktig: Prissporing er bare tilgjengelig i USA og India.

Du kan spore prisen på et produkt når du ser Spor prisen-knappen på Google Søk. Hvis du er logget på Google-kontoen din på nettstedet eller i Google-appen, kan du bruke Spor prisen-funksjonen.

Tips:

• Når prisen faller betydelig, får du et varsel fra Google-appen eller på telefonen.
  • Det kan også hende at du får tilsendt en e-post om nylige prisreduksjoner på produktene du sporer.
  • Prisene er dynamiske og kan endres.
  • Prisene kan bare spores via produktkortene.
  • Det kan hende at produktkort ikke finnes for produktet du søkte etter.

Spor produktpriser

1. Åpne Google-appen eller mobilnettleseren.
  2. Søk etter et produkt, for eksempel «Google Pixel 7 Pro», eller en produktkategori, for eksempel «mobiltelefoner».
  3. Rull for å se eller åpne et produktkort, hvis det finnes.
  4. Trykk på Spor prisen .
  5. Du får en bekreftelse der det står «Du får pushvarslinger og e-poster om prisfall og relatert innhold».

Tips: Sørg for at du er logget på og har varsler slått på.

Slå av prissporing

1. Gå til Lagret i mobilappen.
  2. Klikk på Alle lagrede elementer.
  3. Klikk på Velg øverst til høyre.
  4. Velg elementene du vil fjerne.
  5. Klikk på Fjern øverst til høyre.

Innstillinger for varsler og e-post

Slå av mobilvarsler

Sånn slår du av varsler om prisreduksjon på Android-enheten din:

1. Åpne Google-appen.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på Innstillinger og så Varsler.
  4. Slå av «Shopping».

Sånn slår du av varsler om prisreduksjon på iPhone eller iPad:

1. Åpne Google-appen.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på Innstillinger og så Varsler.
  4. Slå av «Shopping».

Slå av e-poster for prissporing

1. Åpne en e-post med prissporing fra «Handle med Google».
  2. Klikk eller trykk på Meld deg av nederst i e-posten.

Aktivitetsbaserte varsler

Basert på Google-aktiviteten din kan du få varsler om prisreduksjon for produkter du har vist interesse for. For å slå av disse varslene, følg veiledningen i delen «Varsler og e-postinnstillinger».