Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Tuotteiden hintaseuranta Google Haussa

Tärkeää: Hintaseuranta on saatavilla vain Yhdysvalloissa ja Intiassa.

Voit seurata tuotteen hintaa, jos näet Seuraa hintaa ‐painikkeen Google Haussa. Voit käyttää Seuraa hintaa ‑ominaisuutta, jos olet kirjautunut Google-tilillesi verkkosivustolla tai Google-sovelluksessa.

Vinkkejä:

• Kun tuotteen hinta laskee merkittävästi, saat ilmoituksen Google-sovelluksessa tai puhelimellasi.
  • Saatat myös saada sähköpostin, jossa on yhteenveto seurattujen tuotteidesi viimeaikaisista hinnanlaskuista.
  • Hinnat ovat dynaamisia ja voivat muuttua.
  • Hintoja voi seurata vain tuotekorttien kautta.
  • Tuotekortteja ei välttämättä näy hakemassasi tuotteessa.

Tuotteen hinnan seuraaminen

1. Avaa Google-sovellus tai mobiiliselain.
  2. Hae tiettyä tuotetta, esim. "Google Pixel 7 Pro", tai tuotekategoriaa, kuten "matkapuhelimet".
  3. Jos tuotekortti löytyy, vieritä katsoaksesi sitä tai avataksesi sen.
  4. Valitse Seuraa hintaa .
  5. Näet ilmoituksen, jossa kerrotaan, että saat push-ilmoituksia ja sähköposteja hinnanalennuksista ja aiheeseen liittyvästä sisällöstä.

Vinkki: Varmista, että olet kirjautunut sisään ja että ilmoitukset ovat päällä.

Hintaseurannan lopettaminen

1. Valitse mobiilisovelluksella Tallennetut .
  2. Valitse Kaikki tallennetut kohteet.
  3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Valitse.
  4. Valitse poistettavat kohteet.
  5. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Poista.

Ilmoitus- ja sähköpostiasetukset

Mobiili-ilmoitusten laittaminen pois päältä

Näin voit laittaa hinnanlaskuilmoitukset pois päältä Android-laitteella:

1. Avaa Google-sovellus.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Ilmoitukset .
  4. Laita Shopping pois päältä.

Näin laitat hinnanlaskuilmoitukset pois päältä iPhonella tai iPadilla:

1. Avaa Google-sovellus.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Ilmoitukset .
  4. Laita Shopping pois päältä.

Hintaseurantaviestien laittaminen pois päältä

1. Avaa mikä tahansa hintaseurantaviesti, jonka lähettäjä on Osta Googlen kautta.
  2. Valitse sähköpostin alareunasta Peru tilaus.

Tapahtumapohjaiset ilmoitukset

Voit saada hinnanlaskuilmoituksia tuotteista, joista olet ollut aiemmin kiinnostunut Google-toimintasi perusteella. Jos haluat laittaa nämä ilmoitukset pois päältä, seuraa Ilmoitus- ja sähköpostiasetukset ‐osion ohjeita.