Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Hold øje med produktpriser i Google Søgning

Vigtigt! Prissporing er kun tilgængelig i USA og Indien.

Du kan holde øje med prisen på et produkt, når du ser knappen Overvåg pris i Google Søgning. Hvis du er logget ind på din Google-konto på websitet eller i Google-appen, kan du bruge funktionen Overvåg pris.

Tips!

• Hvis prisen falder markant, får du en notifikation fra Google-appen eller på din telefon.
  • Du modtager muligvis også en mail, der giver dig et overblik over de seneste prisfald på de produkter, du holder øje med.
  • Priserne er dynamiske og kan ændre sig.
  • Priserne kan kun overvåges via produktkortene.
  • Der findes muligvis ikke produktkort for det produkt, du søgte efter.

Hold øje med prisen på et produkt

1. Åbn Google-appen eller din mobilbrowser.
  2. Søg efter et bestemt produkt som f.eks. "Google Pixel 7 Pro" eller en produktkategori, f.eks. "mobiltelefoner".
  3. Rul for at se eller åbne et produktkort, hvis det er tilgængeligt.
  4. Tryk på Overvåg pris .
  5. Du får en bekræftelse med teksten "Du får push-notifikationer samt mails om prisfald og relateret indhold".

Tip! Sørg for, at du er logget ind, og at du har aktiveret notifikationer.

Deaktiver prissporing

1. Gå til Gemt i din mobilapp.
  2. Klik på Alle gemte elementer.
  3. Klik på Vælg øverst til højre.
  4. Vælg de elementer, du vil fjerne.
  5. Klik på Fjern øverst til højre.

Indstillinger for notifikationer og mails

Deaktiver mobilnotifikationer

Sådan deaktiverer du notifikationer om prisfald på din Android-enhed:

1. Åbn Google-appen.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Notifikationer.
  4. Deaktiver "Shopping".

Sådan deaktiverer du notifikationer om prisfald på din iPhone eller iPad:

1. Åbn Google-appen.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Notifikationer.
  4. Deaktiver "Shopping".

Deaktiver mails om prissporing

1. Åbn en hvilken som helst mail med prissporing fra "Shop med Google".
  2. Klik eller tryk på Frameld nederst i mailen.

Aktivitetsbaserede notifikationer

Baseret på din Google-aktivitet kan du få notifikationer om prisfald på produkter, du har vist interesse for. Hvis du vil deaktivere disse notifikationer, skal du følge vejledningen i sektionen "Indstillinger for notifikationer og mails".