Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Fer un seguiment dels preus dels productes a la Cerca de Google

Important: el seguiment de preus només està disponible als Estats Units i a l'Índia.

Podeu fer un seguiment del preu d'un producte quan trobeu l'opció "Fes un seguiment del preu" a la Cerca de Google. Si teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google al lloc web o a l'aplicació Google, podeu utilitzar la funció "Fes un seguiment del preu".

Consells:

• Quan es produeixi una baixada important del preu, rebreu una notificació de l'aplicació Google o al telèfon.
  • També pot ser que rebeu un correu electrònic que resumeixi les baixades de preu recents dels productes que seguiu.
  • Els preus són dinàmics i estan subjectes a canvis.
  • Només es pot fer un seguiment dels preus a través del mòdul de Shopping.
  • És possible que el mòdul de Shopping no estigui present per al producte que heu cercat.

Fer un seguiment del preu d'un producte

1. Obriu l'aplicació Google o el navegador mòbil.
  2. Cerqueu un producte concret, com ara "Google Pixel 7 Pro".
  3. Desplaceu-vos cap avall fins al mòdul de Shopping (si hi apareix).
    • Consell: el mòdul de Shopping té el nom del producte com a títol.
  4. Toqueu Fes un seguiment del preu.

Desactivar el seguiment de preus

1. A l'aplicació mòbil, aneu a Desats .
  2. Feu clic a Tots els elements desats.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Selecciona.
  4. Seleccioneu els elements que vulgueu suprimir.
  5. A la part inferior, feu clic a Suprimeix.

Consell: per desactivar el seguiment del preu d'un producte concret, toqueu el botó Estàs fent un seguiment del preu associat al producte.

Configuració de les notificacions i el correu electrònic

Desactivar les notificacions al mòbil

Per desactivar les notificacions de baixada de preu en un dispositiu Android:

1. Obriu l'aplicació Google.
  2. Toqueu Configuració i, a continuació, Notificacions.
  3. Desactiveu el commutador "Informació actualitzada sobre baixades de preu".

Per desactivar les notificacions de baixada de preu en un iPhone o un iPad:

1. Obriu l'aplicació Google.
  2. Toqueu Configuració i, a continuació, Notificacions.
  3. Desactiveu el commutador "Mostra les insígnies de notificació".

Desactivar els correus electrònics de seguiment de preus

1. Obriu qualsevol correu electrònic de seguiment de preus de "Compra amb Google".
  2. A la part inferior del correu electrònic, toqueu Cancel·la la subscripció o feu-hi clic.

Notificacions basades en l'activitat

En funció de la vostra activitat a Google, és possible que rebeu notificacions de baixada de preu dels productes pels quals heu mostrat interès. Per desactivar aquestes notificacions, seguiu les instruccions de la secció Configuració de les notificacions i el correu electrònic.