Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Fer un seguiment dels preus dels productes a la Cerca de Google

Important: el seguiment de preus només està disponible als Estats Units i a l'Índia.

Podeu fer un seguiment del preu d'un producte quan trobeu l'opció Fes un seguiment del preu a la Cerca de Google. Si teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google al lloc web o a l'aplicació Google, podeu utilitzar la funció Fes un seguiment del preu.

Consells:

• Quan es produeixi una baixada important del preu, rebreu una notificació de l'aplicació Google o al telèfon.
  • També pot ser que rebeu un correu electrònic que resumeixi les baixades de preu recents dels productes que seguiu.
  • Els preus són dinàmics i estan subjectes a canvis.
  • Només es pot fer un seguiment dels preus a través de les targetes de producte.
  • És possible que les targetes de producte no estiguin presents per al producte que heu cercat.

Fer un seguiment del preu d'un producte

1. Obriu l'aplicació Google o el navegador mòbil.
  2. Cerqueu un producte concret, com ara "Google Pixel 7 Pro" o una categoria de producte, com ara "telèfons mòbils".
  3. Desplaceu-vos per veure o obrir una targeta de producte, si n'hi ha.
  4. Toqueu Fes un seguiment del preu .
  5. Rebreu la confirmació següent: "Rebràs notificacions automàtiques i correus electrònics sobre baixades de preu i contingut relacionat".

Consell: assegureu-vos que tingueu la sessió iniciada i que tingueu les notificacions activades.

Desactivar el seguiment de preus

1. A l'aplicació mòbil, aneu a Desats .
  2. Feu clic a Tots els elements desats.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Selecciona.
  4. Seleccioneu els elements que vulgueu suprimir.
  5. A la part superior dreta, feu clic a Suprimeix.

Configuració de les notificacions i el correu electrònic

Desactivar les notificacions al mòbil

Per desactivar les notificacions de baixada de preu en un dispositiu Android:

1. Obre l'aplicació Google.
  2. A la part superior dreta, toca la teva foto o inicial de perfil.
  3. Toqueu Configuració i, a continuació, Notificacions.
  4. Desactiveu l'opció "Compres".

Per desactivar les notificacions de baixada de preu en un iPhone o un iPad:

1. Obre l'aplicació Google.
  2. A la part superior dreta, toca la teva foto o inicial de perfil.
  3. Toqueu Configuració i, a continuació, Notificacions.
  4. Desactiveu l'opció "Compres".

Desactivar els correus electrònics de seguiment de preus

1. Obriu qualsevol correu electrònic de seguiment de preus de "Compra amb Google".
  2. A la part inferior del correu electrònic, toqueu Cancel·la la subscripció o feu-hi clic.

Notificacions basades en l'activitat

En funció de la vostra activitat a Google, és possible que rebeu notificacions de baixada de preu dels productes pels quals heu mostrat interès. Per desactivar aquestes notificacions, seguiu les instruccions de la secció Configuració de les notificacions i el correu electrònic.