Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Spara länkar, bilder med mera

Du kan spara länkar, bilder och platser.

Obs! Den här funktionen är kanske inte tillgänglig på alla språk eller i alla länder eller regioner. Du måste vara inloggad på ditt Google-konto för att kunna hitta dina samlingar.

I Google-appen eller Sparat kan du spara

• bilder
  • platser
  • recept
  • tv-serier
  • filmer
  • webbsidor.

Du kan även bevaka produkter i Google-appen.

Skapa en samling

1. Öppna Google-appen Google-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Flikar längst ned.
  3. Tryck på Sparat eller svep till Sparat.
  4. På sidan Intressen trycker du på Visa alla samlingar under fliken Sparat följt av Skapa Lägg till.
  5. Välj något av följande alternativ:
    • Skapa från länk: Du kan skapa en samling när du lägger till en länk.
    • Skapa från alla sparade objekt: Du kan skapa en samling när du väljer ett eller flera av dina sparade objekt.
    • Skapa från tom mall: Du kan skapa en tom samling.
  6. Ge samlingen ett namn.
  7. Tryck på Klar.
  8. Sök efter objekt som du vill spara.

Lägga till i sparade objekt

1. Öppna Google-appen Google-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Flikar längst ned.
  3. Tryck på Sparat eller svep till Sparat.
  4. Tap Visa alla sparade objekt.
  5. Tryck på Lägg till Lägg till nere till höger följt av Länk .

Spara objekt i en samling

Så här sparar du objekt:

1. Öppna Google-appen Google-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Sök efter objektet som du vill spara.
  3. Tryck på objektet.
  4. Tryck på Mer Mer högst upp följt av Spara Lägg till i.

Så här sparar du bilder:

1. Öppna Google-appen Google-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Sök efter en bild som du vill spara.
  3. Tryck på bilden.
  4. Tryck på Mer Mer följt av Spara Lägg till i.
Tips! Objektet sparas i den senaste samlingen. Om du vill välja en annan samling trycker du på Ändra. Välj sedan en samling.