Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Spara länkar, bilder med mera

Du kan spara länkar, bilder och platser.

Obs! Den här funktionen är kanske inte tillgänglig på alla språk eller i alla länder eller regioner. Du måste vara inloggad på ditt Google-konto för att kunna hitta dina samlingar.

I Google-appen eller Sparat kan du spara

• bilder
  • platser
  • recept
  • tv-serier
  • filmer
  • webbsidor.

Du kan även bevaka produkter i Google-appen.

Skapa en samling

1. Öppna Google-appen Google-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Sparat längst ned
  3. Tryck på Skapa på sidan Intressen.
  4. Tryck på:
    • Skapa från länk: Du kan skapa en samling när du lägger till en länk.
    • Skapa från alla sparade objekt: Du kan skapa en samling när du väljer ett eller flera av dina sparade objekt.
    • Skapa från tom mall: Du kan skapa en tom samling.
  5. Ge samlingen ett namn.
  6. Tryck på Klar.
  7. Sök efter objekt som du vill spara.

Lägga till i sparade objekt

1. Öppna Google-appen Google-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Sparat längst ned följt av Alla sparade objekt.
  3. Tryck på Lägg till Lägg till nere till höger följt av Länk .

Spara objekt i en samling

Så här sparar du objekt:

1. Öppna Google-appen Google-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Sök efter objektet som du vill spara.
  3. Tryck på objektet.
  4. Tryck på Spara Lägg till i högst upp.
Tips! Du kan spara en artikel eller webbsida till senare utan att behöva trycka på den först. Tryck på Mer Mer bredvid artikeln eller webbsidan för att spara den. Tryck på Spara Lägg till i under Fler alternativ på panelen som visas.

Så här sparar du bilder:

1. Öppna Google-appen Google-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Sök efter en bild som du vill spara.
  3. Tryck på bilden.
  4. Tryck på Mer Mer högst upp följt av Spara Lägg till i

Tips! Objektet sparas i den senaste samlingen. Om du vill välja en annan samling trycker du på Redigera. Välj sedan en samling.

Lägga till en anteckning i ett objekt du sparar

Så här lägger du till en anteckning när du sparar ett objekt:

1. Tryck på Redigera när du sparar.
  2. Lägg till en anteckning i objektet du sparar.
  3. Tryck på Klar uppe till höger för att spara.

Så här lägger du till en anteckning efter att du har sparat ett objekt:

1. Öppna Google-appen på Android-enheten.
  2. Tryck på Sparat längst ned.
  3. Tryck på ett sparat objekt som du vill lägga till en anteckning i under Dina samlingar.
  4. Klicka på Mer Mer på det sparade objektet som du vill redigera följt av Redigera Edit.
  5. Lägg till en anteckning.
  6. Klicka på Klar uppe till höger för att spara.

Lägga till i Sparat från andra appar

Så här lägger du till en webbsida i Sparat:

1. Öppna webbläsaren på Android-enheten.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Dela Dela.
  3. Tryck på Mer i popup-fönstret Mer följt av Sparat .

Så här sparar du länkar från andra appar:

1. Öppna en app från tredje part på Android-enheten.
  2. Tryck på Dela på länken du vill spara.
  3. Välj Sparat som mål i popup-fönstret.