Spara länkar, bilder och annat från sökresultat i samlingar

Du kan spara länkar, bilder och platser från Googles sökresultat i samlingar så att du lätt hittar dem igen senare.

Obs! Denna funktion kanske inte är tillgänglig på alla språk och i alla länder. Logga in på ditt Google-konto för att se dina samlingar.

Skapa en samling

1. Öppna google.com/collections på en dator.
  2. Välj Ny samling Lägg till till vänster.
  3. Ge samlingen ett namn.
  4. Välj Skapa.
  5. Sök efter saker att lägga till.

Spara objekt i en samling

Du kan spara bilder, recept, serier, filmer och platser i en samling.

1. Sök på google.com på en dator.
  2. Klicka på önskat resultat.
  3. Klicka på Mer Mer högst upp följt av Lägg till i Lägg till i.
    • Om Lägg till i Lägg till i inte visas kan du inte spara objektet.

Tips! Objektet sparas i den senaste samlingen. Om du vill välja en annan samling klickar du på Ändra följt av välj en samling.

Hitta eller ta bort dina sparade objekt

Viktigt! Du kan ta bort samlingar du har skapat. Du kan inte ta bort samlingar som har skapats av Google eller andra.

1. Öppna google.com/collections på en dator.
  2. Klicka på en samling till vänster.
  3. Om du vill ta bort objekt klickar du på Välj och väljer objekten du vill ta bort.
  4. Klicka på Radera Ta bort högst upp.

Tips! Om du vill ta bort hela samlingen klickar du på Mer Mer till höger följt av Radera.

Dela en samling

1. Öppna google.com/collections på en dator.
  2. Klicka på samlingen du vill dela till vänster.
  3. Klicka på Dela Dela uppe till höger.
  4. Lägg till namnet eller e-postadresserna du vill dela med.
    • Om du vill låta andra göra ändringar i samlingen väljer du Deltagare.
    • Om du vill att andra bara ska kunna se samlingen väljer du Endast visning.