Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Lagre linker, bilder med mer

Du kan lagre linker, bilder og steder.

Viktig: Det er ikke sikkert at denne funksjonen er tilgjengelig på alle språk eller i alle land eller regioner. Du må være logget på Google-kontoen din for å finne samlingene dine.

I Google-appen eller i Lagret kan du lagre

• bilder
  • steder
  • oppskrifter
  • serier
  • filmer
  • nettsider

I Google-appen kan du også spore produkter.

Opprett samlinger

1. Åpne Google-appen Google-appen på iPhone eller iPad.
  2. Nederst trykker du på Faner.
  3. Trykk på Lagret øverst, eller sveip til «Lagret».
  4. På Interesser-siden går du til «Lagret»-fanen og trykker på Se alle samlinger og så Opprett Legg til.
  5. Velg ett av disse alternativene:
    • Opprett fra link: Du kan opprette en samling når du legger til en link.
    • Opprett fra «Alle lagrede elementer»: Du kan opprette en samling når du velger ett eller flere lagrede elementer.
    • Opprett fra en tom mal: Du kan opprette en tom samling.
  6. Gi samlingen et navn.
  7. Trykk på Ferdig.
  8. Søk etter elementer du kan lagre.

Legg til lagrede elementer

1. Åpne Google-appen Google-appen på iPhone eller iPad.
  2. Nederst trykker du på Faner.
  3. Trykk på Lagret øverst, eller sveip til «Lagret».
  4. Trykk på Se alle lagrede elementer.
  5. Nederst til høyre trykker du på Legg til Legg til og så Tilknytt .

Lagre elementer i en samling

Slik lagrer du elementer:

1. Åpne Google-appen Google-appen på iPhone eller iPad.
  2. Søk etter elementet du vil lagre.
  3. Trykk på elementet.
  4. Øverst trykker du på Mer Mer etterfulgt av Lagre Legg til i.

Slik lagrer du bilder:

1. Åpne Google-appen Google-appen på iPhone eller iPad.
  2. Søk etter et bilde du vil lagre.
  3. Trykk på bildet.
  4. Trykk på Mer Mer etterfulgt av Lagre Legg til i.
Tips: Elementet lagres i den nyeste samlingen din. For å velge en annen samling, trykk på Bytt. Velg deretter en samling.