Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Lagre linker, bilder med mer

Du kan lagre linker, bilder og steder.

Viktig: Det er ikke sikkert at denne funksjonen er tilgjengelig på alle språk eller i alle land eller regioner. Du må være logget på Google-kontoen din for å finne samlingene dine.

I Google-appen eller i Lagret kan du lagre

• bilder
  • steder
  • oppskrifter
  • serier
  • filmer
  • nettsider

I Google-appen kan du også spore produkter.

Opprett samlinger

1. Åpne Google-appen Google-appen på en Android-enhet.
  2. Trykk på Lagret nederst.
  3. Trykk på Opprett på Interesser-siden.
  4. Du kan trykke på disse alternativene:
    • Opprett fra link: Du kan opprette en samling når du legger til en link.
    • Opprett fra «Alle lagrede elementer»: Du kan opprette en samling når du velger ett eller flere lagrede elementer.
    • Opprett fra en tom mal: Du kan opprette en tom samling.
  5. Gi samlingen et navn.
  6. Trykk på Ferdig.
  7. Søk etter elementer du kan lagre.

Legg til lagrede elementer

1. Åpne Google-appen Google-appen på en telefon eller et nettbrett med Android.
  2. Nederst trykker du på Lagret  og så Alle lagrede elementer.
  3. Nederst til høyre trykker du på Legg til Legg til og så Tilknytt .

Lagre elementer i en samling

Slik lagrer du elementer:

1. Åpne Google-appen Google-appen på en telefon eller et nettbrett med Android.
  2. Søk etter elementet du vil lagre.
  3. Trykk på elementet.
  4. Trykk på Lagre Legg til i øverst.
Tips: Du kan lagre artikler eller nettsider for senere bruk uten å trykke på dem først. For å lagre, trykk på Mer Mer ved siden av artikkelen eller nettsiden. Trykk på Lagre Legg til i under «Flere alternativer» i panelet som vises.

Slik lagrer du bilder:

1. Åpne Google-appen Google-appen på en telefon eller et nettbrett med Android.
  2. Søk etter et bilde du vil lagre.
  3. Trykk på bildet.
  4. Øverst trykker du på Mer Mer og så Lagre Legg til i

Tips: Elementet lagres i den nyeste samlingen din. For å velge en annen samling, trykk på Endre. Velg deretter en samling.

Legg til en merknad til det lagrede elementet

Slik legger du til et notat mens du lagrer et element:

1. Trykk på Rediger ved lagring.
  2. Legg til en merknad til det lagrede elementet.
  3. For å lagre, trykk på Ferdig øverst til høyre.

Slik legger du til en merknad etter at du har lagret et element:

1. Åpne Google-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Lagret nederst.
  3. Under «Samlingene dine» trykker du på et lagret element du vil legge til et notat i.
  4. På det lagrede elementet du vil endre, klikker du på Mer Mer og så Endre Edit.
  5. Legg til notatet.
  6. For å lagre, klikk på Ferdig øverst til høyre.

Legg til i Lagret fra andre apper

Slik legger du til nettsider i Lagret:

1. Åpne nettleseren på en Android-enhet.
  2. Trykk på Mer Mer og så Del Del.
  3. I forgrunnsvinduet trykker du på Mer Mer og så Lagret .

Slik lagrer du linker fra andre apper:

1. Åpne en tredjepartsapp på Android-enheten din.
  2. Trykk på Del på linken du vil lagre.
  3. I forgrunnsvinduet velger du Lagret  som destinasjon.