Linkkien, kuvien ja muun sisällön lisääminen hakutuloksista kokoelmiin

Voit lisätä Google Haun tuloksista linkkejä, kuvia ja paikkoja kokoelmiin löytääksesi ne myöhemmin nopeasti.

Huom. Tämä ominaisuus ei välttämättä ole saatavilla kaikilla kielillä ja kaikissa maissa.

Tallennettavissa olevat kohteet riippuvat siitä, miten käytät Googlea.

• Google-sovellus Androidin versiolle 8.14 ja sitä uudemmille: Kuvat, paikat, matkasuunnitelmat ja verkkosivut.
  • Google.com mobiiliselaimella: Kuvat, paikat ja matkasuunnitelmat.

Vinkki: Sinulla on oltava Google-sovelluksen versio 8.14 tai uudempi, jotta voit tallentaa kohteita sovelluksessa. Näet Google-sovelluksen version valitsemalla oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjaimen ja sitten Asetukset ja sitten Tietoja. Katso, miten voit päivittää sovelluksia.

Kohteiden lisääminen kokoelmaan

Voit lisätä kuvia, sivustoja ja paikkoja kokoelmaan. Et voi tallentaa sivustoja käyttäessäsi verkkoselainta.

1. Siirry Android-puhelimella tai ‑tabletilla osoitteeseen Google.com tai avaa Google-sovellusGoogle-sovellus.
    • Jos et ole kirjautuneena, kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Tee haku.
  3. Kosketa tulosta, jonka haluat tallentaa. Valitse yläreunasta Lisää Add to.
  4. Kohde lisätään uusimpaan kokoelmaasi. Jos haluat lisätä sen eri kokoelmaan, valitse Muuta.

Tallennettujen kohteiden löytäminen ja poistaminen

1. Siirry Android-puhelimella tai ‑tabletilla osoitteeseen Google.com/collections.
  2. Jos et ole kirjautuneena, kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Valitse kokoelma hakeaksesi kohteita.
  4. Poista kohde valitsemalla Lisää Lisää ja sitten Poista Poista.

Kokoelman jakaminen ja asetusten muuttaminen

Google-sovelluksessa

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google-sovellus Google-sovellus.
  2. Valitse alareunasta KokoelmatAdd to.
  3. Kosketa kokoelmaa.
  4. Jaa tai muuta asetuksia:
    • Jakaminen: Valitse yläreunasta Jaa Jaa.
    • Jakamisasetusten muuttaminen: Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Jakamisasetukset.

Selaimessa

1. Siirry Android-puhelimella tai ‑tabletilla osoitteeseen Google.com.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikkoja sitten Kokoelmat.
  3. Kosketa kokoelmaa.
  4. Jaa tai muuta asetuksia:
    • Jakaminen: Valitse yläreunasta Jaa Jaa.
    • Jakamisasetusten muuttaminen: Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Jakamisasetukset.