Linkkien, kuvien ja muun sisällön lisääminen hakutuloksista kokoelmiin

Voit lisätä Google Haun tuloksista linkkejä, kuvia ja paikkoja kokoelmiin löytääksesi ne myöhemmin nopeasti.

Huom. Tämä ominaisuus ei välttämättä ole saatavilla kaikilla kielillä ja kaikissa maissa.

Työpaikkojen tai kuvien lisääminen kokoelmaan

Voit lisätä kuvia tai työpaikkoja kokoelmaan.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen Google.fi.
  2. Jos et ole kirjautuneena, kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Hae kuvaa tai työpaikkaa.
  4. Klikkaa tallennettavaa kuvaa tai työpaikkaa ja sitten Lisää Add to.
  5. Jos haluat lisätä sen eri kokoelmaan, valitse Kokoelmat.

Tallennettujen kohteiden katselu ja poistaminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen google.com/collections.
  2. Jos et ole kirjautuneena, kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Valitse kokoelma vasemmalta.
  4. Klikkaa Valitse.
  5. Valitse poistettavat kohteet.
  6. Valitse Poista Remove.