Linkkien, kuvien ja muun sisällön tallentaminen hakutuloksista kokoelmiin

Voit tallentaa Google Haun tuloksista linkkejä, kuvia ja paikkoja kokoelmiin löytääksesi ne myöhemmin.

Tärkeää: Ominaisuus ei välttämättä ole saatavilla kaikilla kielillä ja kaikissa maissa. Kirjaudu Google-tilillesi, jotta voit nähdä kokoelmasi.

Kokoelman luominen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen google.com/collections.
  2. Valitse vasemmalta Uusi kokoelma Lisää .
  3. Nimeä kokoelma.
  4. Valitse Luo.
  5. Hae lisättäviä asioita.

Kohteiden tallentaminen kokoelmaan

Voit tallentaa kokoelmaan kuvia, reseptejä, ohjelmia ja elokuvia sekä paikkoja.

1. Tee tietokoneella haku osoitteessa google.com.
  2. Klikkaa haluamaasi tulosta.
  3. Valitse yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lisää kokoelmaan Add to.
    • Jos et näe Lisää kokoelmaan Add to ‐vaihtoehtoa, et voi tallentaa kohdetta.

Vinkki: Kohde tallennetaan uusimpaan kokoelmaasi. Jos haluat valita toisen kokoelman, valitse Muuta ja sitten valitse kokoelma.

Tallennettujen kohteiden löytäminen ja poistaminen

Tärkeää: Voit poistaa itse luomiasi kokoelmia. Et voi poistaa Googlen tai muiden luomia kokoelmia.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen google.com/collections.
  2. Valitse kokoelma vasemmalta.
  3. Jos haluat poistaa kohteita, klikkaa Valitse ja valitse sitten poistettavat kohteet.
  4. Valitse yläreunasta Poista Remove.

Vinkki: Voit poistaa koko kokoelman valitsemalla oikealta Lisää Lisää ja sitten Poista.

Kokoelman jakaminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen google.com/collections.
  2. Valitse vasemmalta kokoelma, jonka haluat jakaa.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Jaa Jaa.
  4. Lisää nimi tai sähköpostiosoitteet, joille haluat jakaa kokoelman.
    • Jos haluat antaa muille kokoelman muokkausoikeuden: Valitse Sisällön lisääjä.
    • Jos haluat antaa muiden nähdä kokoelmasi: Valitse Vain luku.

Muita lähteitä