Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Linkkien, kuvien ja muun sisällön tallentaminen

Voit tallentaa linkkejä, kuvia ja paikkoja.

Tärkeää: Ominaisuus ei välttämättä ole saatavilla kaikilla kielillä ja alueilla. Sinun on oltava kirjautuneena Google-tilillesi, jotta voit nähdä kokoelmasi.

Google-sovelluksessa tai Tallennettu-kohdassa voit tallentaa seuraavia:

• Kuvat
  • Paikat
  • Reseptit
  • Ohjelmat
  • Elokuvat
  • Verkkosivut

Google-sovelluksessa voit myös seurata tuotteita.

Kokoelman luominen

1. Avaa Google-sovellus Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Tallennettu .
  3. Napauta Kiinnostuksen kohteet ‐sivulta Luo.
  4. Valitse:
    • Luo linkistä: Voit luoda kokoelman, kun lisäät linkin.
    • Luo Kaikista tallennetuista kohteista: Voit luoda kokoelman, kun valitset yhden tai useamman tallennetuista kohteista.
    • Luo tyhjästä mallista: Voit luoda tyhjän kokoelman.
  5. Nimeä kokoelma.
  6. Valitse Valmis.
  7. Hae tallennettavia kohteita.

Tallennettuihin kohteisiin lisääminen

1. Avaa Google-sovellus Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Tallennettu ja sitten Kaikki tallennetut kohteet.
  3. Valitse oikeasta alareunasta Lisää Lisää ja sitten Linkki .

Kohteiden tallentaminen kokoelmaan

Kohteiden tallentaminen:

1. Avaa Google-sovellus Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Hae kohdetta, jonka haluat tallentaa.
  3. Napauta sitä.
  4. Valitse yläreunasta Tallenna Add to.
Vinkki: Voit tallentaa artikkelin tai verkkosivun myöhempää käyttöä varten napauttamalla sitä ensin. Tallenna valitsemalla artikkelin tai verkkosivun vierestä Lisää Lisää. Valitse avautuvasta paneelista Lisäasetukset-kohdasta Tallenna Add to.

Kuvien tallentaminen:

1. Avaa Google-sovellus Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Hae kuvaa, jonka haluat tallentaa.
  3. Napauta kuvaa.
  4. Valitse yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Tallenna Add to

Vinkki: Kohde tallennetaan uusimpaan kokoelmaasi. Jos haluat lisätä sen eri kokoelmaan, valitse Muokkaa. Valitse sitten kokoelma.

Muistiinpanon lisääminen tallennettuun kohteeseen

Näin voit lisätä muistiinpanon tallentaessasi kohdetta:

1. Napauta tallennushetkellä Muokkaa.
  2. Lisää muistiinpano tallennettuun kohteeseen.
  3. Tallenna napauttamalla oikeasta yläkulmasta Valmis.

Näin voit lisätä kommentin tallentamisen jälkeen:

1. Avaa Google-sovellus Android-laitteella.
  2. Valitse alareunasta Tallennettu.
  3. Napauta Omat kokoelmat ‐kohdasta tallennettua kohdetta, johon haluat lisätä muistiinpanon.
  4. Valitse muokattavan tallennetun kohteen kohdalta Lisää Lisää ja sitten Muokkaa Edit.
  5. Lisää kommentti.
  6. Tallenna klikkaamalla oikeasta yläkulmasta Valmis.

Tallennettuihin lisääminen muista sovelluksista

Verkkosivun lisääminen tallennettuihin:

1. Avaa selain Android-laitteella.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Jaa Jaa.
  3. Valitse ponnahdusikkunasta Lisää Lisää ja sitten Tallennettu .

Linkin tallentaminen muista sovelluksista:

1. Avaa kolmannen osapuolen sovellus Android-laitteella.
  2. Napauta tallennettavan linkin kohdalta Jaa.
  3. Valitse ponnahdusikkunasta tallennuskohteeksi Tallennettu .

Muita lähteitä