Føj links, billeder og meget mere fra søgeresultaterne til Samlinger

Du kan føje links, billeder og steder fra Googles søgeresultater til Samlinger, så du hurtigt kan finde dem igen.

Føj jobs eller billeder til en samling

Du kan føje billeder eller jobs til en samling.

1. Gå til google.com på din computer.
  2. Log ind på din Google-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  3. Søg efter et billede eller et job.
  4. Klik på det billede eller job, du vil gemme og derefter Føj til Føj til.
  5. Klik på Samlinger for at føje det til en anden samling.

Se eller fjern dine gemte elementer

1. Gå til google.com/collections på din computer.
  2. Log ind på din Google-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  3. Klik på en samling til venstre.
  4. Klik på Vælg.
  5. Vælg de elementer, du vil fjerne.
  6. Klik på Fjern Fjern.