Gem links, billeder og meget mere fra søgeresultaterne i Samlinger

Du kan gemme links, billeder og steder fra Googles søgeresultater i Samlinger, så du kan finde dem igen senere.

Vigtigt! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande. Log ind på din Google-konto for at finde dine samlinger.

Opret en samling

1. Gå til google.com/collections på din computer.
  2. Vælg Ny samling Tilføj til venstre.
  3. Giv samlingen et navn.
  4. Vælg Opret.
  5. Søg efter ting, du kan tilføje.

Gem elementer i en samling

Du kan gemme billeder, steder, opskrifter, serier og film i en samling.

1. Søg på google.com på din computer.
  2. Klik på det ønskede resultat.
  3. Øverst skal du klikke på Mere Mere og derefter Føj til Føj til.
    • Hvis du ikke kan finde Føj til Føj til, kan du ikke gemme dette element.

Tip! Elementet gemmes i din seneste samling. Du kan skifte til en anden samling ved at klikke på Skift og derefter vælg en samling.

Find eller fjern dine gemte elementer

Vigtigt! Du kan slette samlinger, du har oprettet. Du kan ikke slette samlinger, der er oprettet af Google eller andre brugere.

1. Gå til google.com/collections på din computer.
  2. Klik på en samling til venstre.
  3. Hvis du vil fjerne elementer, skal du klikke på Vælg og vælge de elementer, du vil fjerne.
  4. Klik på Slet Fjern øverst på skærmen.

Tip! Hvis du vil fjerne hele samlingen, kan du klikke på Mere Mere og derefter Slet øverst til højre.

Del en samling

1. Gå til google.com/collections på din computer.
  2. Klik på den samling, du vil dele, til venstre.
  3. Klik på Del Del øverst til højre.
  4. Tilføj det navn eller de mails, du vil dele med.
    • Hvis du vil give andre mulighed for at foretage ændringer i din samling: Vælg Bidragyder.
    • Hvis du kun vil give andre mulighed for at se din samling: Vælg Kun visning.