Gem links, billeder og meget mere fra søgeresultaterne i Samlinger

Du kan gemme links, billeder og steder fra Googles søgeresultater i Samlinger, så du kan finde dem igen senere.

Vigtigt! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande. Log ind på din Google-konto for at finde dine samlinger.
På din Android-telefon eller -tablet kan du oprette, finde og dele dine samlinger i Google-appen eller på google.com/collections. Du kan gemme billeder, steder, opskrifter, serier og film og visse websider. I Google-appen kan du også holde øje med produkter.

Opret en samling

1. Åbn Google-appen Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Samlinger Føj til efterfulgt af Se dine samlinger efterfulgt af Ny samling Tilføj.
  3. Giv samlingen et navn.
  4. Tryk på Opret.
  5. Søg efter ting, du vil gemme.

Gem elementer i en samling

Sådan gemmer du elementer:

1. Åbn Google-appen Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Foretag en søgning.
  3. Tryk på det resultat, du vil gemme.
  4. Tryk på Føj til Føj til øverst på skærmen.

Sådan gemmer du billeder:

1. Åbn Google-appen Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Foretag en søgning.
  3. Tryk på det ønskede billede.
  4. Øverst på skærmen skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Føj til Føj til.
Tip! Elementet gemmes i din seneste samling. Du kan vælge en anden samling ved at trykke på Skift efterfulgt af vælg en samling.

Find eller fjern dine gemte elementer

Vigtigt! Du kan slette samlinger, du har oprettet. Du kan ikke slette samlinger, der er oprettet af Google eller andre brugere.

1. Åbn Google-appen Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Samlinger Føj til efterfulgt af vælg en samling.
  3. Tryk på Vælg, og vælg de elementer, du vil slette.
  4. Tryk på Slet Fjern øverst på skærmen.
Tip! Hvis du vil fjerne hele samlingen, kan du trykke på Mere Mere efterfulgt af Slet øverst til højre.

Del en samling, eller skift indstillinger

1. Åbn Google-appen Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Samlinger Føj til nederst på skærmen.
  3. Tryk på en samling.
  4. Del samlingen, eller skift indstillinger:
    • Sådan deler du: Tryk på Del .
    • Sådan skifter du dine delingsindstillinger: Øverst skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Delingsindstillinger.