Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Desar enllaços, imatges i altres elements

Podeu desar enllaços, imatges i llocs.

Important: és possible que aquesta funció no estigui disponible en tots els idiomes ni en tots els països o regions. Per veure les col·leccions, heu de tenir la sessió iniciada al vostre Compte de Google.

A l'aplicació Google o a Desats , podeu desar:

• Imatges
  • Llocs
  • Receptes
  • Programes
  • Pel·lícules
  • Pàgines web

A l'aplicació Google, també podeu fer el seguiment de productes.

Crear una col·lecció

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part inferior, toqueu Pestanyes.
  3. A la part superior, toqueu Desades o llisqueu fins a "Desades".
  4. A la pàgina Interessos, a la pestanya "Desats", toqueu Mostra totes les col·leccions i, a continuació, Crea Afegeix.
  5. Seleccioneu una de les opcions següents:
    • Crea a partir d'un enllaç: podeu crear una col·lecció afegint un enllaç.
    • Crea a partir de tots els elements desats: podeu crear una col·lecció seleccionant un o més elements dels que teniu desats.
    • Crea a partir d'una plantilla en blanc: podeu crear una col·lecció buida.
  6. Poseu un nom a la col·lecció.
  7. Toqueu Fet.
  8. Cerqueu elements per desar.

Afegir als elements desats

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part inferior, toqueu Pestanyes.
  3. A la part superior, toqueu Desades o llisqueu fins a "Desades".
  4. Toqueu Mostra tots els elements desats.
  5. A la part inferior dreta, toqueu Afegeix Afegeix i, a continuació, Enllaç .

Desar elements en una col·lecció

Per desar elements:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. Cerqueu l'element que vulgueu desar.
  3. Toqueu-lo.
  4. A la part superior, toqueu Més Més i després Desa Afegeix a.

Per desar imatges:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. Cerqueu la imatge que vulgueu desar.
  3. Toqueu-la.
  4. Toqueu Més Més i després Desa Afegeix a.
Consell: l'element es desa a la vostra col·lecció més recent. Per triar una altra col·lecció, toqueu Canvia. A continuació, trieu una col·lecció.