Afegir enllaços, imatges i altres elements dels resultats de la cerca a les col·leccions

Podeu afegir enllaços, imatges i llocs dels resultats de la Cerca de Google a les col·leccions per trobar-los fàcilment més tard.

Afegir ofertes de feina o imatges a una col·lecció

Podeu afegir imatges o ofertes de feina a una col·lecció.

1. A l'ordinador, aneu a Google.com.
  2. Si encara no ho heu fet, inicieu la sessió al Compte de Google.
  3. Cerqueu una imatge o una oferta de feina.
  4. Feu clic a la imatge o l'oferta de feina que vulgueu desar i després Afegeix a Afegeix a.
  5. Per afegir-les a una altra col·lecció, feu clic a Col·leccions.

Consultar o suprimir els elements desats

1. A l'ordinador, aneu a google.com/collections.
  2. Si encara no ho heu fet, inicieu la sessió al Compte de Google.
  3. A la part esquerra, feu clic en una col·lecció.
  4. Feu clic a Selecciona.
  5. Trieu els elements que vulgueu suprimir.
  6. Feu clic a Suprimeix Suprimeix.