Desar enllaços, imatges i altres elements dels resultats de cerca a les col·leccions

Podeu desar enllaços, imatges i llocs dels resultats de la cerca de Google a les col·leccions per trobar-los més tard.

Important: és possible que aquesta funció no estigui disponible en tots els idiomes ni en tots els països. Per trobar les col·leccions, inicieu la sessió al vostre Compte de Google.

Crear una col·lecció

1. A l'ordinador, aneu a google.com/collections.
  2. A l'esquerra, seleccioneu Col·lecció nova Afegeix .
  3. Poseu un nom a la col·lecció.
  4. Seleccioneu Crea.
  5. Cerqueu contingut per afegir.

Desar elements en una col·lecció

Podeu desar imatges, receptes, programes de televisió, pel·lícules i llocs en una col·lecció.

1. A l'ordinador, feu una cerca a google.com.
  2. Feu clic al resultat que vulgueu.
  3. A la part superior, fes clic a Més Més i, a continuació, Afegeix a Afegeix a.
    • Si no trobeu l'opció Afegeix a Afegeix a, no es pot desar aquest element.

Consell: l'element es desa a la vostra col·lecció més recent. Per triar una altra col·lecció, feu clic a Canvia i, a continuació, trieu una col·lecció.

Cercar o suprimir elements desats

Important: podeu suprimir les col·leccions que heu creat personalment, no les que han creat Google o altres persones.

1. A l'ordinador, aneu a google.com/collections.
  2. A la part esquerra, feu clic en una col·lecció.
  3. Per suprimir elements, feu clic a Selecciona i trieu els elements que vulgueu suprimir.
  4. A la part superior, feu clic a Suprimeix Suprimeix.

Consell: per suprimir tota la col·lecció, feu clic amb el botó dret a Més Més i, a continuació, Suprimeix.

Compartir una col·lecció

1. A l'ordinador, aneu a google.com/collections.
  2. A l'esquerra, feu clic a la col·lecció que vulgueu compartir.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Comparteix Comparteix.
  4. Afegiu el nom o les adreces electròniques de les persones amb les quals la vulgueu compartir.
    • Per permetre que altres persones facin canvis a la vostra col·lecció: seleccioneu Col·laborador.
    • Per permetre'ls només veure la vostra col·lecció: seleccioneu Només de lectura.