Lägga till och anpassa sökwidgeten

Sök efter information snabbare med widgeten för Google-appen på startskärmen.

Lägga till widgeten för Google-appen på startskärmen

Viktigt! Den här funktionen är endast tillgänglig på iPhone med iOS 14 eller senare och iPad med OS 14 eller senare. På iPad är Google-appens widget endast tillgänglig i liggande läge.

Om du nyligen har installerat Google-appen kan du behöva öppna den innan widgeten visas i widgetgalleriet.

Så här lägger du till widgeten för Google-appen:

1. Tryck länge på startskärmen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Lägg till Lägg till uppe till vänster.
  3. Sök efter Google-appen och tryck på den.
  4. Svep åt höger eller vänster för att välja widgetstorlek.
  5. Tryck på Lägg till widget.
  6. Placera widgeten på startskärmen och tryck på Klar uppe till höger.

Anpassa sökwidgeten

1. Öppna Google-appen .
  2. Tryck på profilbilden eller initialen och sedan Inställningar och sedan Allmänt och sedan Widgetar och sedan Tema för widget.
  3. Välj ett tema.