Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Lägga till och anpassa sökwidgeten

Sök efter information snabbare med widgeten för Google-appen på startskärmen.

Sök ännu snabbare genom att lägga till Google-appens widget på startskärmen. Då kommer du snabbt åt Google Sök, Lens, röstsökning och inkognitoläge. Du kan docka Google-appen så att du kommer åt den från alla startskärmar.

Lägga till widgeten för Google-appen på startskärmen

Viktigt! Den här funktionen är endast tillgänglig på iPhone med iOS 14 eller senare och iPad med OS 14 eller senare. På iPad är Google-appens widget endast tillgänglig i liggande läge.

Om du nyligen har installerat Google-appen kan du behöva öppna den innan widgeten visas i widgetgalleriet.

Så här lägger du till widgeten för Google-appen:

1. Tryck länge på startskärmen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Lägg till Lägg till uppe till vänster.
  3. Sök efter Google-appen och tryck på den.
  4. Svep åt höger eller vänster för att välja widgetstorlek.
  5. Tryck på Lägg till widget.
  6. Placera widgeten på startskärmen och tryck på Klar uppe till höger.

Anpassa sökwidgeten

1. Öppna Google-appen .
  2. Tryck på profilbilden eller initialen följt av Inställningar följt av Widgetar följt av Tema för widget.
  3. Välj ett tema.

Få användbar information

Om du har den medelstora Google-widgeten kan du få användbar information om populära ämnen eller andra intressen, till exempel relevanta aktier, sportnyheter och väderuppdateringar.

1. Öppna Google-appen .
  2. Tryck på profilbilden eller initialen följt av Inställningar följt av Widgetar.
  3. Aktivera Dynamisk widget.

Lägga till Google-appen i vyn Idag

1. Svep åt höger på startskärmen på iPhone eller iPad tills en lista över widgetar visas.
  2. Scrolla och tryck på Redigera.
  3. Tryck på Lägg till under Fler widgetar bredvid Google-appen.
    • Tryck på Anpassa längst ned om du har iOS 14 eller senare.
  4. Tryck på Klar längst upp till höger.

Lägga till Google-appen i Dock

Lägg till Google-appen i Dock så att du enkelt kan öppna den senare:

1. Tryck länge på Google-appen Google-appen på startskärmen.
  2. Tryck på Redigera startskärmen.
    • Om dockan är full: Dra en dockad app till startskärmen för att göra plats för Google-appen.
  3. Dra Google-appen Google-appen till Dock.
  4. Tryck på hemknappen eller på Klar.