Tilpass søkemodulen din

Du kan tilpasse fargen, formen og gjennomsiktigheten for Søk-modulen som vises på Android-enheten din.

1. Legg til søkemodulen på startsiden. Finn ut hvordan du legger til moduler.
  2. På Android-enheten din åpner du Google-appen Google Søk.
  3. Nederst til høyre trykker du på Mer Mer og så Tilpass modulen.
  4. Trykk på ikonene nederst for å tilpasse fargen, formen, gjennomsiktigheten og Google-logoen.
  5. Når du er ferdig, trykker du på Ferdig.

Slå doodler i søkefeltet på eller av

Noen ganger dukker det opp doodler midlertidig i søkefeltet på startskjermen når det skjer noe spesielt, for eksempel på helligdager.

1. Åpne Google-appen .
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger og så Generelt.
  3. Slå doodler i søkemodulen på eller av.

Tilbakestill innstillingene for søkemodulen

Du kan tilbakestille modulen til standardinnstillingene. Hvis du tilbakestiller modulen til standardinnstillingene eller fjerner dataene for Google-appen, blir innstillingene for tilpasning tilbakestilt.

1. På Android-enheten din åpner du Google-appen Google Søk.
  2. Nederst til høyre trykker du på Mer Mer og så Tilpass modulen.
  3. Nederst trykker du på Tilbakestill til standardstil og så Ferdig.

Fjern søkemodulen

Du kan fjerne søkemodulen fra telefoner og nettbrett. Finn ut hvordan du fjerner apper, snarveier, moduler eller grupper.

Hvis du bruker en eldre enhet, kan du kanskje ikke fjerne søkemodulen fra den.