Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Haku-widgetin lisääminen ja personointi

Voit hakea tietoja nopeammin, kun Google-sovelluksen widget on aloitusnäytöllä.

Voit nopeuttaa hakemista entisestään lisäämällä Google-sovelluksen widgetin aloitusnäytölle. Näin pääset nopeasti Google Hakuun, Lensiin, puhehakuun ja incognito-tilaan. Lisää Google-sovellus tehtäväpalkkiin, niin voit käyttää sitä kaikilta aloitusnäytöiltä.

Google-sovelluksen widgetin lisääminen aloitusnäytölle

Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain iPhonella, jossa on iOS 14 tai uudempi, ja iPadOS 14:llä ja uudemmalla. Google-sovelluksen widget on käytettävissä iPadeilla vain vaakasuunnassa.

Jos olet asentanut Google-sovelluksen äskettäin, sinun on ehkä avattava sovellus, jotta widget tulee näkyviin widget-galleriassa.

Google-sovelluksen widgetin lisääminen:

1. Kosketa iPhonen tai iPadin aloitusnäyttöä pitkään.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Lisää Add.
  3. Etsi Google-sovellus ja napauta sitä.
  4. Valitse widgetin koko pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle.
  5. Valitse Lisää widget.
  6. Lisää widget aloitusnäytölle ja valitse oikeasta yläreunasta Valmis

Haku-widgetin personointi

1. Avaa Google-sovellus .
  2. Valitse profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Widgetit ja sitten Widgetin teema.
  3. Valitse teema.

Hyödyllisiä tietoja

Jos sinulla on keskikokoinen Google-widget, voit saada hyödyllisiä tietoja trendaavista aiheista tai muista kiinnostuksen kohteista, esim. relevanteista osakkeista, urheilusta ja säästä.

1. Avaa Google-sovellus .
  2. Valitse profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Widgetit.
  3. Laita Dynaaminen widget päälle.

Google-sovelluksen lisääminen Tänään-näkymään

1. Pyyhkäise iPhonen tai iPadin aloitusnäytöltä oikealle, kunnes näet widget-luettelon.
  2. Vieritä ja valitse Muokkaa.
  3. Valitse Google-sovelluksen vierestä Lisää widgetejä ‑kohdasta Lisää .
    • iOS 14 ja uudemmat: Valitse alareunasta Muokkaa.
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Valmis.

Google-sovelluksen lisääminen alapalkkiin

Voit kiinnittää Google-sovelluksen alapalkkiin, jotta voit jatkossa avata sen helposti:

1. Kosketa pitkään Google-sovellusta Google-sovellus aloitusnäytöllä.
  2. Valitse Muokkaa aloitusnäyttöä.
    • Jos alapalkki on täynnä: Tee tilaa Google-sovellukselle vetämällä kiinnitetty sovellus aloitusnäytölle.
  3. Vedä Google-sovellus Google-sovellus alapalkkiin.
  4. Paina aloitusnäyttöpainiketta tai valitse Valmis.