Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Tilføj og tilpas din søgewidget

Find hurtigere oplysninger med widgetten for Google-appen på din startskærm.

Hvis du vil søge endnu hurtigere, kan du føje widgetten for Google-appen til din startskærm, så du hurtigt kan få adgang til Google Søgning, Lens, stemmesøgning og inkognitotilstand. Føj Google-appen til din dock for at få adgang til den fra en hvilken som helst startskærm.

Føj widgetten for Google-appen til din startskærm

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig på iPhone med iOS 14 eller nyere og iPadOS 14 eller nyere. På iPads er widgetten for Google-appen kun tilgængelig i liggende format.

Hvis du har installeret Google-appen for nylig, skal du muligvis åbne appen, før widgetten vises i widgetgalleriet.

Sådan tilføjer du widgetten for Google-appen:

1. Hold fingeren nede på startskærmen på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Tilføj Tilføj øverst til venstre.
  3. Søg efter Google-appen, og tryk på den.
  4. Stryg til højre eller venstre for at vælge størrelsen på widgetten.
  5. Tryk på Tilføj widget.
  6. Placer widgetten på din startskærm, og tryk på Udfør øverst til højre.

Tilpas din søgewidget

1. Åbn Google-appen .
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger og derefter Widgets og derefter Widgettema.
  3. Vælg et tema.

Få nyttige oplysninger

Hvis du har den mellemstore Google-widget, kan du få nyttige oplysninger om populære emner og andre interesser, f.eks. relevante aktier, sport og vejret.

1. Åbn Google-appen .
  2. Tryk på dit profilbillede eller dit forbogstav og derefter Indstillinger og derefter Widgets.
  3. Aktivér Dynamisk widget.

Føj Google-appen til visningen "I dag"

1. Stryg til højre på startskærmen på din iPhone eller iPad, indtil du finder en liste over widgets.
  2. Rul, og tryk på Rediger.
  3. Tryk på Tilføj ud for Google-appen under "Flere widgets".
    • Hvis du har en enhed, der kører iOS 14 eller nyere, skal du trykke på Tilpas nederst på skærmen.
  4. Tryk på OK øverst til højre.

Føj Google-appen til din dock

Sådan kan du føje Google-appen til din dock, så den er nem at åbne senere:

1. Hold Google-appen Google-appen nede på din startskærm.
  2. Tryk på Rediger startskærm.
    • Hvis din dock er fuld: Træk en fastgjort app til din startskærm for at frigøre plads til Google-appen.
  3. Træk Google-appen Google-appen til din dock.
  4. Tryk på knappen Hjem, eller tryk på Udfør.