Tilpas din søgewidget

Du kan selv vælge farve, form og gennemsigtighed for den søgewidget, der vises på din Android-telefon eller -tablet.

1. Føj søgewidgetten til din startside. Se, hvordan du tilføjer en widget.
  2. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  3. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Tilpas widget.
  4. Nederst på skærmen skal du trykke på ikonerne for at tilpasse farve, form, gennemsigtighed og Google-logoet.
  5. Tryk på Udfør, når du er færdig.

Slå doodles i søgefeltet til eller fra

Nogle gange kan du se doodles i søgefeltet på din startskærm. Disse vises midlertidigt i forbindelse med særlige lejligheder som f.eks. helligdage.

1. Åbn Google-appen .
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Generelt.
  3. Slå doodles i søgewidgetten til eller fra.

Nulstil indstillingerne for din søgewidget

Du kan gendanne standardindstillingerne for din søgewidget. Hvis du gendanner standardindstillingerne for din widget eller rydder dine Google-appdata, nulstilles dine tilpassede indstillinger.

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Tilpas widget.
  3. Nederst skal du trykke på Gendan standardlayout og derefter Udfør.

Fjern søgewidgetten

Du kan fjerne søgewidgetten fra din telefon eller tablet. Se, hvordan du fjerner en app, genvej, widget eller gruppe.

Hvis du bruger en ældre enhed, kan du muligvis ikke fjerne søgewidgetten fra din telefon eller tablet.