Personalitzar el widget de la Cerca

Podeu controlar el color, la forma i la transparència del widget de la Cerca que es mostra en telèfons o tauletes Android.

Nota: el widget de la Cerca no està disponible als telèfons Pixel.

1. Afegiu el widget de la Cerca a la vostra pàgina d'inici si encara no ho heu fet. Obteniu informació sobre com podeu afegir un widget.
  2. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  3. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i després Personalitza el widget.
  4. A la part inferior, toqueu les icones per personalitzar el color, la forma, la transparència i el logotip de Google.
  5. Quan hàgiu acabat, toqueu Fet.

Restablir la configuració del widget de la Cerca

Podeu restablir el widget a la configuració predeterminada. Si ho feu, o si esborreu les dades de l'aplicació Google, la configuració de personalització es restablirà.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i després Personalitza el widget.
  3. A la part inferior, toqueu Restableix l'estil predeterminat i després Fet.

Suprimir el widget de la Cerca

Podeu suprimir el widget de la Cerca del vostre telèfon o tauleta. Obteniu informació sobre com podeu suprimir aplicacions, dreceres, widgets o grups.

Si el vostre dispositiu és antic, és possible que no pugueu suprimir el widget de la Cerca del vostre telèfon o tauleta.