Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Söka efter evenemang på Google

Du kan hitta evenemang på google.com på den mobila enheten eller datorn. Välj ett evenemang du är intresserad av och läs mer om det, få vägbeskrivningar eller ta reda på var du kan köpa biljetter.

Viktigt! Den här funktionen är inte tillgänglig på alla språk eller i alla länder.
Testa dessa sökningar om du vill komma igång: evenemang nära mig eller familjevänliga evenemang.

Söka efter plats

• Så här hittar du evenemang nära dig: Sök efter ett evenemang utan att lägga till en plats. Du kan till exempel söka efter evenemang eller evenemang nära mig.
  • Så här hittar du evenemang på en annan plats: Lägg till en plats i sökningen. Ange till exempel konserter i Chicago.

Bläddra bland rekommenderade evenemang

Om du inte är inloggad på Google-kontot hittar du bara populära evenemang eller evenemang nära dig.

Så här hittar du fler evenemang som rekommenderas för dig:

1. Öppna google.com och sök efter ett evenemang.
  2. Tryck på Sök efter fler event följt av För dig.

Vi rekommenderar att du kontrollerar uppgifterna om evenemanget innan du deltar. Planeringen kan ändras mellan det att du läser om ett evenemang och den tidpunkt då evenemanget äger rum. Google använder ingen information om etnisk tillhörighet, religion, hälsa och skyddade grupper eller känsliga ämnen för rekommendationer.

Spara ett evenemang

1. Öppna google.com och sök efter ett evenemang.
  2. Hitta evenemanget du vill spara.
  3. Tryck på Spara Lägg till i i listan över evenemang.

Om du vill hitta dina sparade evenemang söker du efter evenemang. Tryck på Sök efter fler event följt av Sparat.

Lägga till evenemang på Google

Läs om hur du lägger till evenemang på Google om du arrangerar evenemang.

Så fungerar rekommendationer

Rekommenderade evenemang baseras på vad som är populärt på Google och på likheter med tidigare populära evenemang. Om du är inloggad på ditt Google-konto och har aktiverat personliga resultat baseras Googles rekommendationer också på din aktivitet i Googles produkter. Det här är evenemang som Google tror att du kan vara intresserad av, men det är upp till dig att bestämma vilka evenemang som faktiskt är något för dig. Du kan inaktivera personliga resultat i Din data på Sök.