Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søk etter arrangementer på Google

Du finner arrangementer på google.com på mobilenheten eller datamaskinen din. Velg et arrangement som ser interessant ut, for å finne ut mer om det, få veibeskrivelse eller finne ut hvor du kan kjøpe billetter.

Viktig: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på alle språk eller i alle land.
For å komme i gang kan du prøve disse søkene: arrangementer i nærheten av meg eller familievennlige arrangementer.

Søk basert på sted

• Finn arrangementer i nærheten av deg: Søk etter arrangementer uten å legge til sted. Du kan for eksempel søke etter arrangementer eller arrangementer i nærheten av meg.
  • Slik finner du arrangementer et annet sted: Legg til et sted i søket ditt. Skriv for eksempel inn konserter i Trondheim.

Bla gjennom arrangementsanbefalinger

Hvis du ikke er logget på Google-kontoen din, finner du bare populære arrangementer eller arrangementer i nærheten av deg.

Du finner flere arrangementer som er anbefalt for deg, ved å

1. gå til google.com og søke etter et arrangement.
  2. trykke på Søk etter flere arrangementer og så for deg.

Vi anbefaler at du sjekker arrangementsinformasjonen før du deltar. Planene kan endres i tiden mellom du ser en arrangementsoppføring og når arrangementet finner sted. Google utleder ikke rase, religion og helse eller andre beskyttede grupper eller emner. Disse emnene brukes ikke i anbefalinger.

Lagre et arrangement

1. Gå til google.com og søk etter et arrangement.
  2. Finn arrangementet du vil lagre.
  3. Trykk på Lagre Legg til i på arrangementslisten.

For å finne de lagrede arrangementene dine, søk etter arrangementer. Trykk på Søk etter flere arrangementer og så Lagret.

Legg til arrangementene dine på Google

Hvis du arrangerer arrangementer, kan du finne ut hvordan man legger til arrangementer på Google.

Sånn fungerer anbefalinger

Arrangementsanbefalinger er basert på hva som er populært eller på vei opp på Google, og likhetstrekk med tidligere populære arrangementer. Hvis du er logget på Google-kontoen din og har slått på Personlige resultater, baseres Googles anbefalinger også på aktiviteten din i Google-produkter. Dette er arrangementer som Google tror du kan være interessert i, men det er opp til deg å bestemme hvilke arrangementer som passer for deg. Du kan slå av Personlige resultater i Dataene dine i søk.