Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Tapahtumien hakeminen Googlesta

Voit etsiä tapahtumia osoitteesta google.com mobiililaitteella tai tietokoneella. Valitse kiinnostavalta näyttävä tapahtuma ja lue lisätietoja, katso reittiohjeet tai selvitä pääsylippujen ostopaikka.

Tärkeää: Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikilla kielillä tai kaikissa maissa.
Aloita kokeilemalla näitä hakuja: tapahtumat lähelläni tai perheille sopivat tapahtumat.

Hakeminen sijainnin mukaan

• Etsi lähelläsi olevia tapahtumia: Hae tapahtumaa lisäämättä sijaintia. Hae esimerkiksi tapahtumat tai tapahtumat lähelläni.
  • Etsi tapahtumia muualta: Lisää hakuun sijainti. Kirjoita esimerkiksi konsertit Chicagossa.

Tapahtumasuositusten selaaminen

Jos et ole kirjautunut Google-tilillesi, näet vain suositut tai lähelläsi olevat tapahtumat.

Näin voit etsiä lisää sinulle suositeltuja tapahtumia:

1. Siirry osoitteeseen google.com ja hae tapahtumaa.
  2. Valitse Hae lisää tapahtumia ja sitten Sinulle.

Tapahtuman tiedot kannattaa tarkistaa ennen osallistumista. Suunnitelmat voivat muuttua sen jälkeen, kun olet nähnyt tapahtumailmoituksen. Google ei tee johtopäätöksiä etnisestä taustasta, uskonnosta, terveydentilasta tai muista suojatuista ryhmistä tai aiheista. Suosituksissa ei käytetä näitä aiheita.

Tapahtuman tallentaminen

1. Siirry osoitteeseen google.com ja hae tapahtumaa.
  2. Etsi tapahtuma, jonka haluat tallentaa.
  3. Valitse tapahtumaluettelosta Tallenna Add to.

Voit katsella tallentamiasi tapahtumia hakemalla niitä. Valitse Hae lisää tapahtumia ja sitten Tallennetut.

Omien tapahtumien lisääminen Googleen

Jos järjestät tapahtumia, katso, miten voit lisätä tapahtumasi Googleen.

Näin suositukset toimivat

Tapahtumasuositukset perustuvat Googlessa suosittuihin tai nousussa oleviin tapahtumiin ja yhtäläisyyksiin aiemmin suosittujen tapahtumien kanssa. Jos olet kirjautuneena Google-tilillesi ja Omat hakutulokset ovat päällä, Googlen suositukset perustuvat myös toimintaasi Googlen tuotteissa. Google on päätellyt, että saatat olla kiinnostunut näistä tapahtumista, mutta päätät itse, mitkä tapahtumat sopivat sinulle. Voit laittaa Omat hakutulokset pois päältä Datasi Haussa ‑kohdasta.