Söka på Google och skicka resultaten från tangentbordet

Du kan söka efter och skicka vad som helst från din mobila enhet, till exempel information om restauranger i närheten, videor och väderprognoser.

1. Installera Gboard på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Öppna en app som det går att skriva i, t.ex. Gmail eller Keep.
  3. Tryck någonstans där det går att skriva.
  4. Tryck på menyn Öppna funktioner följt av högst upp på tangentbordet.
  5. Tryck på Sök Sök.
  6. Skriv din sökfråga i sökfältet.
  7. Tryck på Sök Sök längst ned.
  8. Tryck på Dela nedanför eller bredvid ett sökresultat. En länk till sidan visas i meddelandefältet.

Tips: Om det finns förslag under sökresultatet kan du trycka på ett av dem så visas relaterad information.