Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søk på Google og send resultater fra tastaturet

Du kan søke og dele hva som helst fra mobilenheten din – for eksempel restauranter i nærheten, videoer og værmeldinger.

Viktig: Gboard er tilgjengelig for iPhone og iPad med iOS 9 eller nyere.

1. Installer Gboard på iPhone eller iPad.
  2. Åpne en app du kan skrive i, for eksempel Gmail eller Keep.
  3. Trykk på et område der du kan skrive inn tekst.
  4. Trykk på Google Google-appen øverst på tastaturet.
  5. Skriv inn forespørselen din i søkefeltet.
  6. Trykk på et umiddelbart resultat eller Søk.
  7. Trykk på kortet du vil dele, i søkeresultatene. En tittel og link til siden blir lagt inn i meldingsfeltet.
  8. For å sende et bilde av kortet, trykk på meldingsfeltet og så Lim inn.

Søk etter et bilde

1. På iPhone eller iPad følger du trinn 1–5 ovenfor.
  2. Trykk på Bilde Sett inn bilde nederst på skjermen.
  3. Trykk på bildet du vil dele.
  4. Trykk på meldingsfeltet og så Lim inn.