Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søg på Google, og send resultaterne fra tastaturet

Du kan søge efter og dele hvad som helst fra din mobilenhed, f.eks. restauranter i nærheden, videoer og vejrudsigter.

Vigtigt! Gboard fås til iPhones og iPads med iOS 9 eller nyere.

1. Installer Gboard på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn en app, du kan skrive med, f.eks. Gmail eller Keep.
  3. Tryk på et område, hvor du kan skrive tekst.
  4. Tryk på Google Google-appen øverst på tastaturet.
  5. Skriv din forespørgsel i søgefeltet.
  6. Tryk på et direkte resultat eller Søg.
  7. Tryk på det kort, du vil dele, i søgeresultaterne. Der angives en titel og et link til websiden i beskedfeltet.
  8. Du kan sende et billede af kortet ved at trykke på beskedfeltet og så Indsæt.

Søg efter et billede

1. Følg trin 1-5 ovenfor på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Billede Indsæt billede nederst på skærmen.
  3. Tryk på det billede, du vil dele.
  4. Tryk på beskedfeltet og så Indsæt.