Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Fer cerques a Google i enviar els resultats des del teclat

Pots cercar i enviar qualsevol contingut des del dispositiu mòbil, com ara restaurants a prop, vídeos i prediccions del temps.

1. Instal·la Gboard al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Obre qualsevol aplicació amb què puguis escriure, com ara Gmail o Keep.
  3. Toca una zona on puguis introduir text.
  4. A la part superior del teclat, toca Obre el menú de funcions i, a continuació,.
  5. Toca Cerca Cerca.
  6. Escriu la sol·licitud a la barra de cerca.
  7. A la part inferior, toca Cerca Cerca.
  8. A sota o al costat d'un resultat de la cerca, toca Comparteix. Al camp de missatge es mostrarà un enllaç a la pàgina.

Consell: si es mostren suggeriments a sota del resultat de la cerca, pots tocar-ne un per veure informació relacionada.