Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Hør på podcaster med Google Podcasts

Du kan finne og lytte til podcaster med Google Podcasts Google Podcasts.
Tips: For å synkronisere lyttefremdriften på alle enhetene du er logget på, må du logge på Google-kontoen din og ha Nett- og appaktivitet slått på. Hvis du angir at aktiviteten din skal slettes automatisk, slettes lyttefremdriften etter tidsperioden du har angitt.

På iPhone eller iPad kan du

Slik finner og abonnerer du på podcaster

Du kan finne abonnementene dine øverst til venstre i Google Podcasts. Hvis du vil si opp abonnementet på en podcast, åpner du den og klikker på Abonnerer.

Viktig: Når du spiller av en podcast, bruker Google Podcasts enheten din til å be om lyden fra nettstedet som er vert for den. Denne forespørselen inkluderer informasjon om enheten som sender forespørselen, for eksempel IP-adressen og hvilken type enhet du vil lytte på (for eksempel Chrome, Safari, Android eller iOS).

Oppdag flere podcaster

1. Åpne Google Podcasts Google Podcasts på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Søk Søk.
  3. Du får anbefalinger.
    • Tips: I enkelte land kan du velge podcastsjanger. Trykk på en kategori øverst, for eksempel Humor.

Finn en episode av en podcast du abonnerer på

1. Åpne Google Podcasts Google Podcasts på iPhone eller iPad.
  2. Slik finner du
    • alle tilgjengelige episoder av en podcast: Trykk på podcasten.
    • informasjon om en episode: Trykk på navnet på episoden.
    • episoder som er påbegynt eller lastet ned: Trykk på Aktivitet Aktivitet nederst.
    • nye episoder: Trykk på Hjem Hjem nederst.
Trykk på Hjem Hjem for å gå tilbake til startsiden.

Spill av en episode av en podcast

1. Trykk på Spill av Spill av ved episoden. Om du er på en side med informasjon om episoden, trykker du på Spill av episoden.
  2. Episoden som spilles av, vises nederst på skjermen din.
  3. For å se flere kontroller, trykk på episoden som spilles av, nederst på skjermen. Du kan sette episoder på pause, gå fremover eller bakover, endre hastighet, trimme bort stillhet og angi tid til hvilemodus.

Administrer køen din

Legg til episoder i køen

1. Åpne Google Podcasts Google Podcasts på iPhone eller iPad.
  2. Ved siden av en episode trykker du på Legg i køen Legg til i spilleliste.
    • Ved siden av elementer i køen din ser du alternativet Legg i køen Lagt til i spillelisten.

Fjern episoder fra køen

1. Åpne Google Podcasts Google Podcasts på iPhone eller iPad.
  2. Nederst trykker du på Aktivitet Aktivitet og så Køen din.
  3. Slik fjerner du
    • én enkelt episode: Ved siden av episoden trykker du på Lagt til i køen Lagt til i spillelisten.
    • alle episodene: Øverst trykker du på Mer Mer og så Tøm køen.

Endre rekkefølgen på køen din

1. Åpne Google Podcasts Google Podcasts på iPhone eller iPad.
  2. Nederst trykker du på Aktivitet Aktivitet og så Køen din.
  3. Trykk og hold på Flytt Flytt ved siden av episoden, og dra den dit du vil.

Lytt til podcaster på en annen Google-konto

1. Åpne Google Podcasts Google Podcasts på iPhone eller iPad.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller initialen din.
  3. Trykk på Legg til en ny konto, eller velg kontoen du vil bruke.

Lytt til podcaster i bilen

Hvis du har Apple CarPlay, kan du finne ut hvordan du lytter til podcaster i bilen.

Add a podcast by RSS feed

Viktig: Denne funksjonen er tilgjengelig når du logger på.

Du kan også legge til podcaster i RSS-strømmen din. Når du har lagt den til, vises podcasten sammen med de andre seriene du abonnerer på.

1. Åpne Google Podcasts Google Podcasts på iPhone eller iPad.
  2. Nederst trykker du på Aktivitet Aktivitet og så Abonnementer.
  3. Trykk på Mer Mer og så Legg til via RSS-strøm.
  4. Skriv inn nettadressen til strømmen.
  5. Trykk på Abonner.