Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Podcastien kuuntelu Google Podcasteilla

Voit etsiä ja kuunnella podcasteja Google Podcasteilla Google Podcastit.
Vinkki: Jos haluat synkronoida kuuntelukohdan kaikille sisäänkirjautuneille laitteillesi, sinun täytyy kirjautua Google-tilillesi ja Verkko- ja sovellustoiminnan täytyy olla päällä. Jos valitset tapahtumien poistamisen automaattisesti, myös kuuntelukohtasi poistetaan, kun valitsemasi ajanjakso on kulunut.

iPhonella tai iPadilla voit

Podcastien etsiminen ja tilaaminen

Näet tilauksesi Google Podcastien vasemmassa yläreunassa. Jos haluat perua podcastin tilauksen, avaa podcast ja valitse Tilattu.

Tärkeää: Kun kuuntelet podcastia, Google Podcastit pyytää laitteesi avulla audiota sivustolta, jolla podcast on. Pyynnössä on tietoja pyynnön tehneestä laitteesta, esimerkiksi IP-osoite ja kuunteluun käytettävä laitetyyppi (kuten Chrome, Safari, Android tai iOS).

Useampien podcastien löytäminen

1. Avaa Google Podcastit Google Podcastit iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Haku Hae.
  3. Näet suosituksia.
    • Vinkki: Joissakin maissa voit valita podcast-genren. Valitse yläreunasta kategoria, esimerkiksi Komedia.

Tilatun podcastin jakson etsiminen

1. Avaa Google Podcastit Google Podcastit iPhonella tai iPadilla.
  2. Voit löytää
    • kaikki podcastin saatavilla olevat jaksot: valitse podcast
    • jakson tiedot: valitse jakson nimi
    • kesken olevat tai ladatut jaksot: valitse alareunasta Toiminta Aktiivisuus
    • uudet jaksot: valitse alareunasta Aloitusnäyttö Etusivu.
Palaa etusivulle valitsemalla vasemmasta alareunasta Aloitusnäyttö Etusivu.

Podcast-jakson toistaminen

1. Valitse jakson kohdalta Toista Play. Jos olet tietosivulla, valitse Toista jakso.
  2. Toistettava jakso näkyy näytön alareunassa.
  3. Jos haluat lisää vaihtoehtoja, valitse toistettava jakso näytön alareunasta. Voit keskeyttää jakson, kelata sitä eteen- tai taaksepäin, muuttaa sen nopeutta ja lyhentää hiljaisia kohtia sekä asettaa nukahtamisajastimen.

Jonon muokkaaminen

Jakson lisääminen jonoon

1. Avaa Google Podcastit Google Podcastit iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse minkä tahansa jakson kohdalta Lisää jonoon Lisää soittolistaan.
    • Jonossasi olevien kohteiden vieressä lukee Lisätty jonoon Lisätty soittolistaan.

Jaksojen poistaminen jonosta

1. Avaa Google Podcastit Google Podcastit iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse alareunasta Toiminta Aktiivisuus ja sitten Jonosi.
  3. Poistaminen:
    • Yksittäinen jakso: Valitse jakson vierestä Lisätty jonoon Lisätty soittolistaan.
    • Kaikki jaksot: Valitse yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Tyhjennä jono.

Jonon järjestyksen muuttaminen

1. Avaa Google Podcastit Google Podcastit iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse alareunasta Toiminta Aktiivisuus ja sitten Jonosi.
  3. Kosketa jakson vierestä pitkään Siirrä Siirrä, ja vedä jakso haluamaasi kohtaan.

Podcastien kuunteleminen toisella Google-tilillä

1. Avaa Google Podcastit Google Podcastit iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta.
  3. Valitse Lisää toinen tili tai valitse haluamasi tili.

Podcastien kuuntelu autossa

Jos sinulla on Apple CarPlay, katso ohjeet autossa kuunteluun.

Podcastin lisääminen RSS-syötteen perusteella

Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä, kun kirjaudut sisään.

Voit myös lisätä podcastin RSS-syötteen perusteella. Kun podcast on lisätty, se näkyy muiden tilaamiesi ohjelmien kanssa.

1. Avaa Google Podcastit Google Podcastit iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse alareunasta Tapahtumat Aktiivisuus ja sitten Tilaukset.
  3. Valitse Lisää Lisää ja sitten Lisää RSS-syötteen perusteella.
  4. Lisää syötteen URL-osoite.
  5. Valitse Tilaa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita