Lyt til podcasts med Google Podcasts

Du kan finde og lytte til podcasts med Google Podcasts Google Podcasts. På din Android-telefon eller -tablet kan du:

• Hente appen Google Podcasts.
  • Bede din Google-assistent om at afspille en bestemt podcast.
  • Søge efter en bestemt podcast i din Google-app Google Søgning.

Find og abonner på podcasts

Du kan se dine abonnementer øverst i Google Podcasts. Hvis du vil afmelde en podcast, skal du åbne den og trykke på Abonneret.

Hent specifikke podcasts

1. Åbn Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Tryk på Søg Søg.
  3. Indtast navnet på podcasten.
  4. Tryk på podcasten og så Abonner.

Opdag flere podcasts

• Rul ned til sektioner som f.eks. "Mest populære podcasts" og "Populære".
  • Søg efter et emne, der interesserer dig, f.eks. sport eller nyheder.

Find og afspil afsnit

Find et afsnit af en podcast, du abonnerer på

1. Åbn Google Podcasts Google Podcasts.
  2. For at se:
    • Alle tilgængelige afsnit af en podcast: Tryk på podcasten.
    • Oplysninger om et afsnit: Tryk på navnet på afsnittet.
    • Nye, igangværende eller downloadede afsnit: Rul ned til "Til dig". Tryk på den type afsnit, du ønsker.

Tip! For at vende tilbage til hovedsiden skal du trykke på Google Podcasts Google Podcasts øverst til venstre.

Afspil et afsnit af en podcast

1. Tryk på Afspil Afspil ud for afsnittet. Hvis du er på en infoside, skal du trykke på Afspil afsnit.
  2. Det afsnit, der afspilles, vises nederst på skærmen.
  3. Hvis du vil se flere funktioner, skal du trykke nederst på skærmen i det afsnit, der afspilles. Du kan sætte afspilningen på pause, spole frem eller tilbage, ændre hastigheden og forkorte perioder uden lyd.

Administrer dine downloads

Download afsnit
  1. Tryk på et afsnit.
  2. Tryk på Download Download.
Vælg, hvornår downloads skal fjernes
Google Podcasts fjerner som standard downloadede afsnit:
  • 24 timer efter afspilningen er slut
  • 30 dage efter det blev downloadet
Sådan ændrer du disse tider:
  1. Tryk på Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  2. Tryk på Fjern afsluttede afsnit, og vælg hvornår.
  3. Tryk på Fjern uafsluttede afsnit, og vælg hvornår.
Fjern selv downloads
Sådan fjerner du:
  • Et bestemt afsnit:
    1. Tryk på afsnittet.
    2. Tryk på Downloadet Downloadet og så Fjern download.
  • Alle downloadede afsnit:
    1. Tryk du på Downloads under "Til dig".
    2. Tryk på Mere Mere og så Fjern alle downloads.

Administrer dine podcasts

Skift rækkefølge eller afmeld
  1. Åbn Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Tryk på Indstillinger Indstillinger og så Rediger dine podcasts Rediger podcasts.
  3. Foretag dine ændringer.
    • Hvis du vil ændre rækkefølgen, skal du trække i hver af de podcasts, du vil flytte.
    • Hvis du vil afmelde en podcast, skal du trykke på hver af de podcasts, du ikke vil have og så Fjern Fjern.
Tilføj en podcast på din startskærm
  1. Åbn siden for podcasten.
  2. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Føj til startskærm.
Du kan fjerne en podcast fra din startskærm ved at trække den hen til Fjern.
Gå til websitet for en podcast
  1. Åbn siden for podcasten.
  2. Tryk på Mere Mere.
  3. Tryk på Besøg website Besøg websitet.
Tryk på $ Donér på visse podcasts for at åbne en donationside.